» »

Win xp

Win xp

k4ff0000 ::

Pozdravljeni!

Mogoče kdo ve kako se lahko reši naslednji problemček;uporabljam windowse xpin vsakič, ko inštaliram nek program mi dela vse ok, ko pa naslednjič zaženem računalnik mi tega programa noče več zagnati. Če ga ponovno inštaliram pa spet dela. Tudi, če ga spet inštaliram in ga npr. Kakšno uro ne uporabljam mi spet naredi isto... Pri nekaterih programih mi javlja, da je program poškodovan in da je lahko razlog virus (100% ga ni), pri drugih pa samo v spodnji vrstici za trenutek nariše ikonco, kot da nalaga potem pa ni ne duha ne sluha o programu... ;(( zanimivo pa je, da mi office dela brez težav... Tak tipičen problem nastane pri adobe audition 1. 0 ali 1. 5! Ali pa pri easy video splitter.

Če kdo ve v čem je keč mu bom hvaležen:))
lp
g.
Tekoče vedno teče...

farko ::

Popravi windowse se pravi repair v nasprotnem primeru pa format vendar zavisi koliko rabi procesorja pa rama ta program tako da premisli ali bo delal ali ne.Sicer te pa sistem opozarja na virus ali pa ga zaustavi antivirusni program.
farko

k4ff0000 ::

LP

Tudi, če računalnik formatiram in na novo naložim windowse mi ponavlja isto stvar! Po moji logiki bi morali imeti tudi drugi podobne težave... Ne vem... Windowsi so vsekakor O.K. procesor pa je tudi dovolj močan, da prenese mnogo hujše programe kot audition.

Kaj pa service pack?

Hvala za mnenje.
G.
Tekoče vedno teče...

swen ::

Imaš mogoče Ad-watch instaliran al pa kej podobnega, ki blokira spremembe v registrih?

k4ff0000 ::

LP

Ne, nimam nič takega gor... ne da bi vedu... Res se mi zdi nenavadno, da se to dogaja samo meni... bom poskusil še na drugem računalniku, sam mislim da bo isto.

Morda še kakšen nasvet?
Hvala, G.
Tekoče vedno teče...

#000000 ::

Ja kake pa imaš to xp-je če so kaki leseni 'BT' pol je lahko to že v sami instalaciji. 'ugibam'

Ampak če so uredu in si formatiral disk in na novo instaliral xp + SP2 in naredu update, pol bi skor 100 moglo normalno delat.

k4ff0000 ::

Hojla!

SP2 nimam inštaliranga... ni bilo potrebe, ker vse ostalo dela brez težav. V čem pa je stvar service pack-a, kaj se izboljša oz spremeni?

Hvala
Tekoče vedno teče...

#000000 ::

Ja no če nimaš SP2 in če si ocenil da ga ne rabiš, pol ga ne instalirat. Ampak na žalost vse več programov rabi ta SP2, eni ga celo izrecno zahtevajo, eni pač ne. Torej fino bi blo če bi šel na net in pogledal na domačo stran, dotičnih programov kake so sistemske zahteve.

BTW lahko pa bi napisal za kere točno programe gre, mogoče ima že kdo podobne izkušnje. LP

k4ff0000 ::

LP

Gre za Adobe audition 1, Nero 6, Easy video splitter (nekaj sem že napisal zgoraj...). Inšaliral sem SP2 pa ni nič bolje. Sposodil sem si druge XP-je in je zadeva ista.

G.
Tekoče vedno teče...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cool edit mi povzroča težave

Oddelek: Programska oprema
81164 (1051) Han
»

rezanje videa mpg

Oddelek: Zvok in slika
353521 (3053) jan01
»

Tweak-anje xp (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
674960 (3390) Hux
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
49247084 (20761) R33D3M33R
»

Film iz treh delov.. zdruziti in razdeliti na dva dela

Oddelek: Zvok in slika
101906 (1782) Hammer

Več podobnih tem