Forum » Omrežja in internet » SIOL ADSL -. podpis pogodbe
SIOL ADSL -. podpis pogodbe
hobbs ::
Podpisal sem pogodbo za siol adsl - študentski paket! Po predhodnem preverjanju je bila storitev na tel. št mogoča! Po enem tednu me obvestijo da na ŽALOST centrala ne podpira novih priključkov, ker je zmogljivost zasedena!
KAJ SEDAJ???
Pogodbo imam podpisano, INETA NE MORM IMETI!
KAJ SEDAJ???
Pogodbo imam podpisano, INETA NE MORM IMETI!
ThinMan ::
Lepo čakaš da centralo nadgradijo, to bo pa enkrat čez 1 leto. No sej če se potrduijo bo prej.
Še dobro da niso pogoji za ADSL ostali, ker bi v tem primeru moral imet ISDN čeprav ga ne potrebuješ. (tako bi pisalo v pogodbi)
lp,
Še dobro da niso pogoji za ADSL ostali, ker bi v tem primeru moral imet ISDN čeprav ga ne potrebuješ. (tako bi pisalo v pogodbi)
lp,
----
"We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails"
"We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails"
#000000 ::
Zatež jim nej ti porihtajo 'bilo keri net'na svoje stroške drgač boš začel Gladovno stavko.
Ne šalo na stran, samo pogodba nekaj velja ali ne ?
Ne šalo na stran, samo pogodba nekaj velja ali ne ?
OmegaBlue ::
SiOL ma svojo rit dobro zavarovano - odstopijo lahko od pogodbe ko se jim zaželi. Na žalost si pri njim na mrzlem, poizkusi če lahko kaj dobiš pri ostalih ponudnikih.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach hitrejši in cenejši (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 24191 (13055) | smash |
» | Kako dolgo bo še zamujal T-2? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 15519 (8626) | Jaffa |
» | Koncno je prišel moj čas.Oča bodo kupili ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1629 (1182) | Blue22 |
» | Dial-up dostop in težaveOddelek: Omrežja in internet | 1743 (1463) | msmiha |
» | GREMO NA TELEKOM!!! - ADSL uploadOddelek: Loža | 1748 (1161) | Vae_Victis |