» »

Internet ne dela v celoti

Internet ne dela v celoti

[-=Jaka=-] ::

No takle je moj problem, na internet se priklopim, explorer dela (lahko surfam po netu), to je pa tudi edina stvar ki dela... Ne dela mi mozilla, messenger... Ubistvu delajo le tiste zadeve, ki so bile instalirane skupaj z win xp, vse kar sem instaliral naknadno ne dela, se ne poveze z inetom. Mislu sm ce je mogoce problem v firewallu, sm ga izklopu pa ni pomagalo... Ma kdo kako idejo kako resit problem? :(
WW 3

Slowenc ::

Kakšno napako ti pa javi?
BTW: messenger je že inštaliran po defaultu z win xp.

lahko bi malo bolj natančno razložil, napisal katere programe imaš, firewall???, itd.
Skiny gate.

nejc_ ::

edino, kar bi mi padlo na pamet je, da na net dostopas preko proxyja: v IEju (velja tudi za nekatere druge programa ala msn..) imas default nastimano auto discovery za proxy: firefox pa te opcije default nima izbrane..
torej: ce si za omrezje skrbi nekdo drug, ga povprasaj, kako je z nastavitvami oz. v firefoxu izberi ustrezno kljukico..

[-=Jaka=-] ::

Ubistvu sm problem resu ... fora je bla pa ta, da sem posnel drivverje za graficno in se ostale neke pizdarije iz tega cdja, neki nvidia center, ki je imel lasten firewall in sem ga mogu izklopt ... no zdaj vse stima, sm vedu da je neki tazga ... ena bedasta pizdarija ... tko da ce bo mel se kdo tak problem ... mogoce pomaga lih to :)
WW 3

Slowenc ::

z drugimi besedami si hotel povedat, da sploh ne veš kaj si naredil.>:D
Skiny gate.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Po letu dni Conficker živahnejši kot kdajkoli (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
628445 (6436) ABX
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
49247616 (21293) R33D3M33R
»

Kater OS za srfanje po netu?

Oddelek: Operacijski sistemi
221506 (1208) pblaz
»

Čas preživetja samo še 20 min (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
675438 (5438) Ziga Dolhar
»

Win XP + Norton Anti Virus + Firewall + ADSL

Oddelek: Programska oprema
5938 (826) StratOS

Več podobnih tem