Forum » Navijanje » Le kaj...
Le kaj...
omejc ::
Zadnjič sem že spraševal glede navijanja GeForca 2 GTS PRO v Windowsih XP. Poizkusil sem vse: Power strip, nv max, nastavljanje v registru ( navijanje v nvidiih menijih ). A ne gre in ne gre.
Vem, driverji 21.xx se lepo navijajo v "svojih" menijih a jaz nujno rabim 12.41 - seveda za XP oz. 2000 PRO.
Torej, kaj naj storim? Mi priporočate kakšen programček, morda spreminjanje biosa kartice...
Vem, driverji 21.xx se lepo navijajo v "svojih" menijih a jaz nujno rabim 12.41 - seveda za XP oz. 2000 PRO.
Torej, kaj naj storim? Mi priporočate kakšen programček, morda spreminjanje biosa kartice...
VASkO ::
navij preko Geforce123 editorja - ima direkten dostop do BIOSa, lahko ga spremenis preko dobrega uporabniskega vmesnika, posnames in nato flashas, ce hoces permanentno (trajno - do naslednjega flashanja) spremembo frekvence, ne glede na gonilnike in OS
http://x-bios.3dgames.ru/
http://x-bios.3dgames.ru/
frudi ::
probaj RivaTuner. piše da podpira WinXP, ampak sam jih nimam, tak da ne vem. pod 2000 pa dela brez problemov...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
omejc ::
Riva Tuner dela NE spljoh. Jest rabm samo en programček, s katerim trajno navijem kartico.
Če pa ta možnost ne obstaja, mi prosim povejte kako bi spremenil bios kartice.
Če pa ta možnost ne obstaja, mi prosim povejte kako bi spremenil bios kartice.
ABX ::
Če želiš navijat na softerski način mora appz podpirat tvojo verzijo driverjev ter OS.
Če pa na novo flash-aš bios (kot pravi Vasko) pa bojo nastavitve ostale za vedno ne glede na set driverjev in OS-a, vendar taka rešitev ima še par minus točk.
1. Je nevarna če ne veš kaj delaš.
2. Ni glih najbolj enostavna.
3. Ti mora bit popolnoma jasno kolko O/C lahko prenese tvoja kartica.
Če pa na novo flash-aš bios (kot pravi Vasko) pa bojo nastavitve ostale za vedno ne glede na set driverjev in OS-a, vendar taka rešitev ima še par minus točk.
1. Je nevarna če ne veš kaj delaš.
2. Ni glih najbolj enostavna.
3. Ti mora bit popolnoma jasno kolko O/C lahko prenese tvoja kartica.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 6600agp za 34k sit (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 17597 (11049) | Nande |
» | Navijanje GeForce 6600 128 MB AGPOddelek: Navijanje | 2245 (1644) | sirotka |
» | Poraz grafe Asus FX 5900? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 7834 (5633) | rap3r |
» | INNO GF4 4200Oddelek: Kaj kupiti | 1360 (1061) | morphling1 |
» | voodo 3 2000Oddelek: Pomoč in nasveti | 980 (868) | Rott-von-weiler |