Forum » Operacijski sistemi » Win XP - zanimivi problemi
Win XP - zanimivi problemi
PhotoBlaz ::
Imam Win XP in seveda nekaj problemov:
1) na zacetku ko sem jih instaliral sem imel opcijo za Stand By...in Hibernate...sedaj po parih dneh se te ikone ne da vec kliknit, zgleda kot da je onemogocena,...kaj je vzrok,..oz. kako se bi to zrihtlao.
2)Remote Desktop Connection
Imam mrezo.Na enem racunalniku imam winXP na drugem Win98. vse potrebno sem instaliral da mi na obeh omogoca Remote desktop, vendar tukaj je en problem. iz racunalnika z Win98 se lahko priklopim na racunalnik z WinXP,...iz WinXP pa se ne morem priklopit na rac. ki ima win98 gor. najde ga,..samo napise, da najbrs ni dovoljen dostop. A ima kdo podobne izkusnje?
Hvala!
1) na zacetku ko sem jih instaliral sem imel opcijo za Stand By...in Hibernate...sedaj po parih dneh se te ikone ne da vec kliknit, zgleda kot da je onemogocena,...kaj je vzrok,..oz. kako se bi to zrihtlao.
2)Remote Desktop Connection
Imam mrezo.Na enem racunalniku imam winXP na drugem Win98. vse potrebno sem instaliral da mi na obeh omogoca Remote desktop, vendar tukaj je en problem. iz racunalnika z Win98 se lahko priklopim na racunalnik z WinXP,...iz WinXP pa se ne morem priklopit na rac. ki ima win98 gor. najde ga,..samo napise, da najbrs ni dovoljen dostop. A ima kdo podobne izkusnje?
Hvala!
Yohan del Sud ::
Nja, za ena nimam pojma. Za dva pa so nam na M$ seminarju povedal da rabiš na obeh sistemih XP...
andrej ::
1. instaliral si kak start driver ali program in s tem disablal to funkcijo... nekje na disku bi moral najt datoteko nohiber.txt kjer pise zakaj ta opcija ni na vojo...
2. Z Remote Desktop se lahko povezes NA XP sisteme. Na Win9x se NE mores, ker win9x enostavno nimajo tega featurja... Lahko pa se iz win9x konektas na XP masino...
2. Z Remote Desktop se lahko povezes NA XP sisteme. Na Win9x se NE mores, ker win9x enostavno nimajo tega featurja... Lahko pa se iz win9x konektas na XP masino...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Longhorn - minimalne zahteve in nekaj slik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8487 (8487) | SunCell |
» | V čem je fora opcije "združljivost" v XP-jih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2385 (1784) | DMouse |
⊘ | Zakaj samo redki uporabljajo win2k??Oddelek: Operacijski sistemi | 2151 (899) | -MiS- |
» | Win XP[ za/proti ] (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5123 (3925) | CaqKa |
» | PC Anywhere 10 & WinXPOddelek: Programska oprema | 1102 (992) | Koci |