» »

no pa se en XP problem!

no pa se en XP problem!

*TV* ::

Vidim da je teh problemov ze polno, tak da bi se jas proso za pomoc. Mam XPje, pa mi je po nekaj dneh delovanja izginila ona opcija search v start meniju. Zaj pa ne vem, al je mogoce kaka funkcija ki sem jo pomotoma izklopo, al bi mi kak virus lahko to naredo, al v cem bi bil problem...
No ce je kdo mel podobn problem naj pomaga. :\

Lp D3p1

ToniT ::

Desni klik na Start->Properties->Start menu->customize->advanced in v start menu items postavi kljukico na Search

BlackHole ::

Da ne bom odpiral nove teme, bom kar tu vprašal. Kako se naredi bližnjica za raziskovalca, da bi mi ob kliku na bližnjico odprlo raziskovalec in root disk C na primer.

andrej ::

cyber ::

Jap zdej imam pa še jaz eno vprašanje, danes sem prvič hotel inštalirat xp-je, pa vendar stvar se zalomi in to že takoj po prvem resetu, koje treba inštalirat gonilnike za raid, nato windows preverja sistem , zatem izpiše starting windows, takrat pa računalo zmrzne.
Zanima me kaj bi lahko bil spor da mi to nardi al je to kakšna komponenta v sporu, to mi nardi vedno ni važen al je to clean install al pa upgrade imam pa rtm verzijo tko kot vsi vi, moj sistem se sestoji:
Abit bx 133
512 ram
c2 633@980
2 wd 60 g ata 100 7200/rpm
Fly video+fm
ati rage pro 32 mb tv out
mrežna kartica
creative live
cdr rw
In kaj menite ostali kaj bi lahko bilo narobe, je že kdo imel podoben problem in ga je uspešno rešil.

andrej ::

[1] updataj BIOS
[2] downclockaj masino pred instalacijo...

cyber ::

Ja bios imam ta zadnji, bom poskusil ta drugo varijanto, ker preden sm fleshal bios sem že poskusil spustit vse v normalo pa takrat verjeten zarad biosa ni šlo. Zdej imam pa ta zadni bios bom poskusil z normalnim compom saj to je itak deset minut da preverim al zadeva dela al ne, če nardi isto pol je verjeten problem v komponentah kaj vem kartice , rami itd.
Thn zaenkrat

cyber ::

Ja zadeva je ista ,prej sem pozabil povedat, da ko mi napiše starting windows zadeva steče naprej ampak le do tistega logota z napisom windows pol kao da neki dela disk utripne na vsake toliko časa nakar tisti kvadratek leti z enega konca na drugi konec zadeva se ponavlja v nedogled tipkovnica ne reagira na ctr al del ali bilo kaj, num.lock se ugasne pomaga sam reset na račuanalu.
Kaj za vraga bi lahko bilo to.?

Aljo1 ::

Jaz sem imel probleme ker imam plato ATA66, pa nisem na začetku instaliral driverja za plato.
Takoj ko XP-ji začnejo s setupom vprašajo za raid in SSCI driver , pritisneš F6 in daš disketo od plate (oziroma natančneje PROMISE66 v mojem primeru).
No tako sem jaz rešil problem.

cyber ::

Hm, ja saj to itak naložim kar se tiče driverjev za raid, sam potem zadeva steče naprej raid ni problem, ampak nekaj drugega more bit jaz sumim na katero izmed komponent mislim da je mogoče fly tv, no zdej je itak že prepozen da bi to sprobaval bom danes mal kasnej poskusil vse ven zmetat iz pc-ja sam osnovne stvari bom noter pustil pa bomo videl kako bo.

Paramedic ::

Probi s kako komponento ven vzeto.
Pa probi NE instalirat HPT gonilnike s tipko F6. Tako bo dalo M$-ove gor. Men s tazadnjimi ni delalo v instalaciji, zdej pa ko je gor!?
End transmission.

PhotoBlaz ::

Mam winXP
A ma kdo idejo zakaj, ko sem instaliral FlyVideo noce vec delat tist Windows Movie Maker,..oz. dela samo ko hocem dat Record, pa takoj zmrzne programcek,...niti ne odpre mi cesa, da bi lahko nastavil capture driver pa to.
Prej ko FlyVideo se ni bil instaliran pa je normalno delal(sevede je sam Audio captural ker za video se ni mel drajverjev).

Cau

MTB ::

Cyber: Jaz sem imel podobne probleme. In rešitev? Pometal sem ves hardver ven, kar se je dalo, vse razen grafične in inštaliral Winse. Potem pa sem to dodajal, eno po eno. In glej ga zlomka, zadeva je delala BP.

RS

cyber ::

Jap saj sem uspel jih namestit v drugem compu zadeva je bila sledeča hehe, inštaliral sem pa z dveh cedejv na enkrat mal čuden, kaj sam je bilo res vedno mi je je javil neke napake na cedeju tak da sem uporabljal 2 cd Xp rtm, še dobro da sem imel dva enga z plus dodatkom drugega brez.
Saj so res dobri sam zaenkrat jih še ne bom uporabljal, vsaj kakšen mesec dni še ne, dokler ne bodo vsi driverji za moje komponente podprti z strani xp, saj mi fly video ni delala pod xp jaz pa brez nje nočem bit al dela vse al pa adijo xp.
Zdej uporabljam winme in mi zaenkrat zadostujejo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FlyVideo 98 problem!

Oddelek: Pomoč in nasveti
271619 (1181) thramos
»

Programi za TV Tuner!

Oddelek: Programska oprema
81744 (1551) All
»

Fly Video 98

Oddelek: Zvok in slika
91091 (927) SasoS
»

kako lahko ugotovim....

Oddelek: Strojna oprema
6943 (826) eiht
»

FlyVideo Software?

Oddelek: Zvok in slika
111235 (1026) Simko

Več podobnih tem