Forum » Strojna oprema » DVD writer problem
DVD writer problem
def0r ::
Imam NEC3500A, in imam en velik problem ko poskusim v nerotu zapecti dvdje mi napise tole http://img111.imageshack.us/my.php?imag...
CDje mi normalno zapece, kar se mi zdi zelo cudno prosim da odpisete cimprej ker tole res najeda. Preden sem PC formatiral je ok delal zdaj pa ne vem kaj naj delam z mojo kopico praznih dvdjev
CDje mi normalno zapece, kar se mi zdi zelo cudno prosim da odpisete cimprej ker tole res najeda. Preden sem PC formatiral je ok delal zdaj pa ne vem kaj naj delam z mojo kopico praznih dvdjev
Quikee ::
Na kere medije pa pises? Glede na to, da imas podprte le te hitrosti zgleda, da te mediji, ki jih uporabljas niso podprti v Nec-ovem firmware. Ce pa mediji niso podprti v firmware-u so pa rezultati nepredvidljivi in vecinoma katastrofalni. Probaj nadgradit pekac z zadnjim firmwareo.. ce bo kaj boljse.
def0r ::
Isti so ki sem jih uporabljal prej preden sem formatiral Smartbuy in proformance. To se mi je zacelo dogajati ko sm formatiral PC.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zapis datotek na DVD-ROddelek: Pomoč in nasveti | 2859 (2526) | ThomasSGS |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 102999 (27508) | nuclear |
» | Problemi z NEC DVD-RW ND-2510AOddelek: Strojna oprema | 3146 (1698) | kurjač |
» | NEC2500A + Nero6 + Hasan = burn 2x??Oddelek: Pomoč in nasveti | 910 (800) | Thanatos |
» | Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5873 (4866) | ender |