Forum » Zvok in slika » Združitev 2 dvd5 v enga dvd9
Združitev 2 dvd5 v enga dvd9
Brainstorm ::
Hi
Pred časom sem 8gb velik film na dvd-ju razbil z dvdfabom na dva dela in vsak del posebej posnel na dvd5, zdaj pa bi rad ta 2 dela spet združil v celoto in posnel kot en film na dvd9.
Neki sem se sicer ubadal z dvd remake-kom in dal na merge 1. in 2. del ter dobil ven vse kup v enmu direktorju, ko pa sem šel gledat z dvd shrinku sta pa bla not 2 main movija, ne eden kot je bil v originalu.
Uglavnem kok je najbolj enostavna pot to spidenat da, ne bo opazen preskok iz prvega dela v drugega oz. brez da je treba kaj po menuju klikakt disc 1, disc 2...
Thanks
Pred časom sem 8gb velik film na dvd-ju razbil z dvdfabom na dva dela in vsak del posebej posnel na dvd5, zdaj pa bi rad ta 2 dela spet združil v celoto in posnel kot en film na dvd9.
Neki sem se sicer ubadal z dvd remake-kom in dal na merge 1. in 2. del ter dobil ven vse kup v enmu direktorju, ko pa sem šel gledat z dvd shrinku sta pa bla not 2 main movija, ne eden kot je bil v originalu.
Uglavnem kok je najbolj enostavna pot to spidenat da, ne bo opazen preskok iz prvega dela v drugega oz. brez da je treba kaj po menuju klikakt disc 1, disc 2...
Thanks
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77882 (20018) | CaqKa |
» | program za snemanje dvd-jevOddelek: Programska oprema | 5749 (5599) | mirkuma |
» | regijske zaščite na dvd-jihOddelek: Zvok in slika | 1262 (1128) | Iron |
» | [DVD9 peka] triki & nasvetiOddelek: Zvok in slika | 3218 (2707) | largie |
» | DVD - program ?Oddelek: Zvok in slika | 2353 (2146) | CaqKa |