Forum » Zvok in slika » mp3 predvajalnik - izgubil programsko opremo, se da kaj storiti?
mp3 predvajalnik - izgubil programsko opremo, se da kaj storiti?
blazius ::
LP!
Mam en mp3 player, pa me zanima, kako lahko spraviš gor mp3-je, brez da bi uporabljal program za upload, ker me nekaj zafrkava, cdjko za reinstall pa sm zgubu:\ Torej, pozna kdo mogoče način kako uploadat muziko brez UL programa? Hvala.
[Naslov naj vsaj nakaže kje je problem in tole vprašanje bolj sodi v oddelek Zvok in slika, moderator]
Mam en mp3 player, pa me zanima, kako lahko spraviš gor mp3-je, brez da bi uporabljal program za upload, ker me nekaj zafrkava, cdjko za reinstall pa sm zgubu:\ Torej, pozna kdo mogoče način kako uploadat muziko brez UL programa? Hvala.
[Naslov naj vsaj nakaže kje je problem in tole vprašanje bolj sodi v oddelek Zvok in slika, moderator]
- spremenil: Azrael ()
polde66 ::
greš na proizvajalčevo spletno stran in si potegneš program dol, pri tem pa obstaja verjetnost da je na njihovi spletni strani že kaka novejša verzija istega programa kot si ga ti dobil na cd-ju
polde
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Brezplačna programska oprema (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Programska oprema | 506263 (3244) | miko22 |
» | popcorn time! - kakšna je zakonodaja v SlovenijiOddelek: Pomoč in nasveti | 14673 (6291) | 111111111111 |
» | Nike trgovinaOddelek: Loža | 7523 (7120) | WallSreet |
» | Zvok ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 787 (702) | Blinder |
» | Pomoč pri spletni strani (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8093 (5554) | gepard69 |