Forum » Strojna oprema » Par vprašanj za lastnike PRESTIGIA 159W:::::::::::
Par vprašanj za lastnike PRESTIGIA 159W:::::::::::
Pisko ::
OLA..
zanima me par stvari:
- ali se da kako izbrati drug monitor kot DEFAULT in 60hz osveževanja?
- ali kdo uporablja VINYL DECK za nastavitev muske od VIA? katerega uporabljate?
- Zakaj se tako rad hladi pa ne delaš nič zahtevnega?
- kje se da dobiti kakšen avto napajalnik 12v
- koliko ima kaj odzivni čas ta LCD ki ga uporablja? nekaj mi je padlo v oči pri podnapisih v BSPLAYERJU ker ostane nekakšna rdeča senca za tem ko se podnsapisi menajo...
hvala
lp
zanima me par stvari:
- ali se da kako izbrati drug monitor kot DEFAULT in 60hz osveževanja?
- ali kdo uporablja VINYL DECK za nastavitev muske od VIA? katerega uporabljate?
- Zakaj se tako rad hladi pa ne delaš nič zahtevnega?
- kje se da dobiti kakšen avto napajalnik 12v
- koliko ima kaj odzivni čas ta LCD ki ga uporablja? nekaj mi je padlo v oči pri podnapisih v BSPLAYERJU ker ostane nekakšna rdeča senca za tem ko se podnsapisi menajo...
hvala
lp
Phoebus ::
A ti bi rad 100Hz na LCD? LCD == 60Hz
Za drajverje in windows zadeve ti pa ne bi vedel pomagat... pa glede ventilatorja je spet odvisno kaj ti laufa, meni nič ne piska sam od sebe- je pa res, da pri meni ne dela stvari sam od sebe kot je ponavadi v windowsih z vsemi opcijami in miljon dodatnega junka...
Za drajverje in windows zadeve ti pa ne bi vedel pomagat... pa glede ventilatorja je spet odvisno kaj ti laufa, meni nič ne piska sam od sebe- je pa res, da pri meni ne dela stvari sam od sebe kot je ponavadi v windowsih z vsemi opcijami in miljon dodatnega junka...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TVji in HerziOddelek: Zvok in slika | 1476 (1313) | janezJ |
» | Rahlo zatikanje slikeOddelek: Zvok in slika | 2489 (2174) | Sssaga |
» | Linux dobil podporo za CrossFire in OverDrive (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8474 (5931) | BigWhale |
» | Hitrost LCD-ja in osveževanje... (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5480 (4513) | Poldy |
» | Unicene oci?Oddelek: Loža | 6017 (4325) | tsh2 |