Forum » Omrežja in internet » Težave z oddaljenostjo !!!
Težave z oddaljenostjo !!!
GaMa87 ::
Lepo pozdravljeni !!
Jz pa imam kar lep problem z internetom in sicer ne morem imeti ADSL-a , kajti sem baje preoddaljen od centrale. In zdej me zanima če ve kdo kakšno rešitev oziroma ve za kakega ponudnika ki bi to omogočal, za ta satelitski internet vem vendar je predrag, saj ta ponudnik (http://www.sensolink.net/) . Pa magari če nima nevem kak prenos sam da imam neomejen dostop do interneta, kajti ta volja je začela biti noro draga.
Že v naprej se vsem kakršnim koli infromantom zahvaljujem.
Lep pozdrav
Jz pa imam kar lep problem z internetom in sicer ne morem imeti ADSL-a , kajti sem baje preoddaljen od centrale. In zdej me zanima če ve kdo kakšno rešitev oziroma ve za kakega ponudnika ki bi to omogočal, za ta satelitski internet vem vendar je predrag, saj ta ponudnik (http://www.sensolink.net/) . Pa magari če nima nevem kak prenos sam da imam neomejen dostop do interneta, kajti ta volja je začela biti noro draga.
Že v naprej se vsem kakršnim koli infromantom zahvaljujem.
Lep pozdrav
BluPhenix ::
Počakaj na ADSL2+, baje pride enkrat v začetku naslednjega leta. Poglej, če imaš v bližini kakšno T-2jevo centrali www.t-2.net.
Drugih varjat pa za normalno ceno skorajda ni.
Drugače če ti je dovolj dial-up stalna povezava lahko dobiš kakšen Amis paket brez omejitve, plačaš nekje 12k na mesec in si lahko gor kolikor hočeš, če to še obstaja.
Drugih varjat pa za normalno ceno skorajda ni.
Drugače če ti je dovolj dial-up stalna povezava lahko dobiš kakšen Amis paket brez omejitve, plačaš nekje 12k na mesec in si lahko gor kolikor hočeš, če to še obstaja.
Tero ::
Mogoče bi lahko razmislil o GPRS. Gsm signal pa imaš ne? Recimo simobil ima pri enem paketu neomejen prenos.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
GaMa87 ::
hmmmmm zanimivo !! Pa rabiš to močn signal za takšno stvarco? Ker vrjetn glih nebo 5 črtic. A drugač pa maš za 8k 5GB al je tud nomejena verzija za take pare?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Omrežja in internet | 609733 (1623) | Mr.G. |
» | SAMO Internet? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 25790 (18609) | Lonsarg |
» | Brezžični internet - brez omejitve prenosa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 37213 (17684) | modelno1 |
» | T.Neomej.Klicni vs. T.Isdn vs. M.Inst.PaketOddelek: Omrežja in internet | 2823 (2480) | jerriho |
» | Dial-up obupanecOddelek: Omrežja in internet | 3040 (2164) | Pesimist |