Forum » Pomoč in nasveti » Nekej se pregreva
Nekej se pregreva
Reddmen ::
Čeprov ni to nevem kok velk problem ker ponavad ne igram špilov dnevno več k 2ure sam zadnč sm špilu F.E.A.R pa mi je cajt mal ušu okrog 7ur sm igrov in kr naenkrat k sm quicksavu mi začne špil štekat, poj čez neki cajta mi že med igro mal šteka...
Temp od CPU in grafe sta normalna, a je možn da se mi disk pregreva k mi špil začne štekat najprej pr shranjevanju in a obstaja kšn program k bi tut temp na čipovju od matične pokazu...
Temp od CPU in grafe sta normalna, a je možn da se mi disk pregreva k mi špil začne štekat najprej pr shranjevanju in a obstaja kšn program k bi tut temp na čipovju od matične pokazu...
V BIOSu mi kaže
Current CPU temp
Current system temp
Zj če je current system temp.,temperatura na matičnem čipu nforce2 poj mi kaže sam jz sm skoz mislu da je to temp v sistemu kot znotrej ohišja
Current CPU temp
Current system temp
Zj če je current system temp.,temperatura na matičnem čipu nforce2 poj mi kaže sam jz sm skoz mislu da je to temp v sistemu kot znotrej ohišja
Jap možn da je ram k dans sm špilu COD tut ful dolg cajta pa ni blo nbenga štekanja in za F.E.A.R je itak predlagan vsaj 1GB rama jz ga mam pa sam 512
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | F.E.A.R. 3 aka F.3.A.R.Oddelek: Igre | 1890 (1071) | kmetek |
» | F.E.A.R. 2: Project Origin (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6469 (3945) | vasquez |
» | blokiranje racunalnika med igranjem igerOddelek: Igre | 962 (861) | muzičar |
» | F.E.A.R. COMBAT (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Igre | 11660 (8066) | gansta |
» | F.E.A.R. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10519 (6533) | RC14 |