Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se resetira preden pride v windows
Računalnik se resetira preden pride v windows
deychdj ::
Torej najprej vsem LP
Imam star računalnik 3 tedne in mi že povzroča težave.
Računalnik je sledeč:
- AMD 64 3000+ boxed
- Samsung SATA 200GB
- MSI NX6600 VTD256EH
- ASUS a8n-sli DELUXE
- 1024 ddr rama
- dvd predvajalnik
- cd pekač
No sedaj pa k problemu. Ko sem ga danes zagnal pa nekaj ni bilo vredu. Prišel je do tja ko nalaga windows (do tja ko nalaga z tisto modro črtco). No parkrat sem probal če bo šal not, ampak ni šal. Mislil sem da je kaj narobe z windowsi in sem bootal windowse in dal repair windows. Ko je končal sem probal če bo sedaj delal ampak zdaj še do tja ko je prej ni prišel. Zdaj pride do tja ko lahko izbiraš med safe mode in normaly windows, ko konča tisto odštevanje se resetira. Probal sem tudi z drugim diskom ki ni SATA in tudi ne dela.
Me zanima če ve kdo kaj bi lahko bilo narobe, in če je mel kdo podobno težavo naj mi pove, kaj bi lahko bilo narobe.
Hvala v naprej in LP vsem.
Imam star računalnik 3 tedne in mi že povzroča težave.
Računalnik je sledeč:
- AMD 64 3000+ boxed
- Samsung SATA 200GB
- MSI NX6600 VTD256EH
- ASUS a8n-sli DELUXE
- 1024 ddr rama
- dvd predvajalnik
- cd pekač
No sedaj pa k problemu. Ko sem ga danes zagnal pa nekaj ni bilo vredu. Prišel je do tja ko nalaga windows (do tja ko nalaga z tisto modro črtco). No parkrat sem probal če bo šal not, ampak ni šal. Mislil sem da je kaj narobe z windowsi in sem bootal windowse in dal repair windows. Ko je končal sem probal če bo sedaj delal ampak zdaj še do tja ko je prej ni prišel. Zdaj pride do tja ko lahko izbiraš med safe mode in normaly windows, ko konča tisto odštevanje se resetira. Probal sem tudi z drugim diskom ki ni SATA in tudi ne dela.
Me zanima če ve kdo kaj bi lahko bilo narobe, in če je mel kdo podobno težavo naj mi pove, kaj bi lahko bilo narobe.
Hvala v naprej in LP vsem.
- spremenil: deychdj ()
Athlon 64 ::
PRAVILA: kršiš 4.člen
ZDRAVILO:Problem je najbrž v programski opremi. Če si naložil kaj tik pred tem, ko je prnehal delovati, ga zaženi v varnem načinu in ta program odstrani. Nato daj, da se bo ponovno zagnal.
ZDRAVILO:Problem je najbrž v programski opremi. Če si naložil kaj tik pred tem, ko je prnehal delovati, ga zaženi v varnem načinu in ta program odstrani. Nato daj, da se bo ponovno zagnal.
Sempron 2800, 512 rama, ASRock, radeon 9550 na AGP 8x.
deychdj ::
Glede tvojega odgovora. Ne gre niti v varni način nardi tudi to ko nalaga varni način. naj še enkrat poudarim da sem zamenljal disk z drugim, ki v drugem računalniku dela. Torej programska oprema odpade. Vseeno hvala za odgovor, bo se že našel kak tapravi, če ne pa nesem v ponedeljek ploščo na reklamacijo kr to najbolj sumim.
Glede naslova se pa opravičujem.
LP
Glede naslova se pa opravičujem.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: deychdj ()
stromar ::
Če si dal disk s sistemom od drugačnega računalnika (drugačna matična plošča), ni čudno, da ne dela. Ponavadi je potrebno ob menjavi plošče windowse na novo namestit
Poglej, da se ti ne pregreva procesor
Lp
Poglej, da se ti ne pregreva procesor
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MBR (master boot record) težavaOddelek: Operacijski sistemi | 2460 (2337) | Icematxyz |
» | Toshiba Sattelite L300 Bios Update - Računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 802 (756) | Suly |
» | navijal sem intel quad core q9300 2.5mhz in računalnik se ne prižge večOddelek: Navijanje | 2753 (2043) | SATI |
» | problemi z diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1800 (1225) | OChack |
» | kako nastavit grafičnoOddelek: Strojna oprema | 1787 (1471) | pmodic |