» »

F.E.A.R. 3 aka F.3.A.R.

F.E.A.R. 3 aka F.3.A.R.

bluefish ::

F.3.A.R.

vir: Wikipedia

Pojavil se je prvi video napovednik za tretji del igre F.E.A.R.

F.E.A.R. 3 @ Wikipedia

F.E.A.R. 3 is to include new features such as co-op, an evolved cover system, and more scares, according to Day 1 Studios founder and president Denny Thorley. In the game the player will be able to control both Point Man and Paxton Fettel, the protagonist and antagonist, respectively, from the first game, F.E.A.R.. The controls for the Point Man are the same, with shooting enemies and slowing time. As Fettel, you assist the Point Man by using telekinesis, stun, possession, and other abilities.
  • zavaroval slike: bluefish ()

keworkian ::

Ce bo tak shiz kot je bil F.E.A.R 2, potem ga naj kar zase zadrzijo. Drugace pa kar kul!
Obscenities in B-Flat

macgajver ::

Če je že kdo sprobal zadevo me zanima je za kej ali ne. Predvsem če je isTa kot fear 2?
Ker jest imam tako teorijo crysis in fear sta zelo dobri igri za pc crysis 2 in fear 2 pa sta konzolne verzije teh dveh pc iger in sta mi obe bolj pfffej.
tenstan krompir je pa zakon

bluefish ::

V Evropi izide 24. junija, potrpi. Zaenkrat je zunaj le beta.

vorantz ::

Na travniku zeleni zadeva od včeraj.
Po komentarjih sodeč je en navaden konzolastični jajc...ne mislim niti probavat po resnici povedano :P

bluefish ::

Mnja, sem gledal screenshote in me niso preveč navdušili. Prav tako vzdušje ni nič kaj grozljivo, kot je bilo v prvem delu.

vorantz ::

Če se ne motim je 2 in 3 delala druga hiša ko 1? Oz nekaj takega

macgajver ::

Se mi je zdel da bo bl apn. Sicer je kr za pričakovat špile zadne cajte štancajo ko po tekočem traku codi nfsji colini far cry itd premalo časa si vzamejo.
Ornk igra je ponavadi v izdelavi vsaj nekaj let (razn duka ta je izjema). Lep primer elder scrolls.
tenstan krompir je pa zakon

particle ::

Lihkar obrnu... :D Tko no, za moj okus boljša kot crysis 2, grafika je pa tud cist ok. Na koncu je pa glede na zgodbo, kar primeren komad. xD

RejZoR ::

Ko sem gledal nek video kjer Fettel in še en ljudek laufata okol se mi sploh ni zdel nič grozljiv niti hud. Kr neko generično streljanje v napol izkrivljenem svetu. Enka je imela tiste momente z Almo, kjer si imel vedno cmok v grlu in purjo kout.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

dronyx ::

Taka igra kot je Fear ima težko dobra nadaljevanja, ker je vedno prisoten deja vu občutek, da si iste štose že enkrat videl. Potem pa igra postane klasična franšiza tipa Call of Duty, kjer pač nekaj streljša in se pomikaš naprej do konca. Potem pa čakaš leto dni, da spet izdajo nove mape in se zgodba ponovi.

Sandi1987 ::

Zataknilo se mi je pri Interval 6 na Xbox 360 tam, kjer moraš razstreliti dva helikopterja na mostu. Problem je, da sem šel iz tistega avtomobila ven. Brez avtomobila ju ne morem razstreliti. Interval 6 ne mislim iti od začetka.

g. Oden ::

Sam sicer igre nisem probal in je niti nebom, ker je tipična novodobna streljanka z elementi in pristopi iz CoD, pri čemer avtorji verjetno upajo na podoben uspeh pri mlajših igralcih ali kaj jaz vem kaj... in na koncu vedno pogorijo, kar so nam pokazali že raznorazni Blacksiti, Wolfensteini, Singularitiji itn. Vprašanje je: ali bomo še sploh kdaj dobili kak fps, ki bo blizu ravni originalnega F.E.A.R.a? Če je odgovor na to vprašanje negativen, bom se nehal ubadati z igrami, kar pa sem v bistvu tako ali tako že storil.

Sandi1987 ::

Ali ima kdo Interval 7 SaveGame za PC?

]Fusion[ ::

Razvijalci se sploh ne zavedajo kaj je naredilo originalen FEAR poseben. Že res, da je imel zelo dobro narejeno akcijo, ampak to ima že skoro vsaki drugi FPS. Kar ga je postavilo nad ostale je bilo prekleto grozljivo vzdušje. Res je, da ni bilo popolno izvedeno, ampak je bilo dovolj dobro, da sem več kot parkrat se naglas vstrašil :)
Z nadaljevanji pa so čisto mimo vsekali. FEAR2 recimo je imel par dobrih strašnih trenutkov na začetku, ki pa so se čisto razredčili do konca igre. Ta trend je nadaljeval tudi tretji del. Prva tretjina igre mi je bila odlična, dobra akcija z vmesnimi grozljivimi elementi (predvsem mi je v spominu ostal market stopnja z klavnico in sobo z TVji). Potem pa padejo v past, da ti prikažejo preveč. Pri vsem tem se mi je trojka tudi zamerila z vmesnimi sekvencami... Kaj če bi mi pustli igrat igro, če hočem gledat film bom šo v kino.

/rant off
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

Sandi1987 ::

Naredil Interval 6. Sem pri Interval 7. Kako ju ubijem? Začne se pri 7:20. 100x sem že ponavljal.



Obrnil na Xbox 360. Super igra ampak težka.

Zgodovina sprememb…

]Fusion[ ::

Pri teh dveh sem bil že tak razočaran nad igro, da sem zmanjšal težavnost :P Lahko pa probaš trik, ki sem ga jaz uporabo. Preden ta dva prideta si ubil enega, ki ima ščit+puška. Vzami to in jih strelaj. Ko pa ti zmanjka metkov za to orožje pa jih z ščitom tolči dokler nista hin :)
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

kmetek ::

F.E.A.R. 3 {UK}

aktivira se na steamu.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Horror igre (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
567446 (5517) Sssaga
»

F.E.A.R., Painkiller Dobri deli?

Oddelek: Igre
111047 (718) Sandi1987
»

F.E.A.R. 2: Project Origin (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
786207 (3683) vasquez
»

F.E.A.R. COMBAT (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Igre
10111255 (7661) gansta
»

F.E.A.R. (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11810085 (6099) RC14

Več podobnih tem