Forum » Pomoč in nasveti » Težave z grafično kartico ( čudna slika)
Težave z grafično kartico ( čudna slika)
gasper22 ::
Vsake toliko časa se pojavi na monitorju čudna slika. Včasih se je to nardil le v igrah(3D), zdej se je pa začel še med normalnim delom v windowsih. Recimo ko sem gledov film v bsplayerju al pa pisov dokument v Wordu.
Imam Saphire Radeon 9000 Pro 64M. Ko pride do tega stanja, je slika taka da morem resetirat da lahko nadaljujem z delom.
Slika bo verjetno vidna le včasih... :(
Lp,Gašper
Imam Saphire Radeon 9000 Pro 64M. Ko pride do tega stanja, je slika taka da morem resetirat da lahko nadaljujem z delom.
Slika bo verjetno vidna le včasih... :(
Lp,Gašper
- spremenil: gasper22 ()
gasper22 ::
Ne grafične misem navijal, al kej podobnega.
Slika je zdej navoljo tle: http://s39.yousendit.com/d.aspx?id=2SJK...
Slika je zdej navoljo tle: http://s39.yousendit.com/d.aspx?id=2SJK...
Sami ::
Naloži najnovejše driverje in preveri, da se kartica ne pregreva...
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
vres.ales ::
newem no to se mi čudno zdi ker je ponavljajoč vzorec. newem mogoče je res grafična šla
bond007 ::
Zgleda res, kot da je nekaj narobe z ramom na grafični. Probaj kartico močno odviti oz jo flešati z takim biosem, ki ima recimo frekvence rama pol nižje. Poročaj, če je kaj bolje.
AngelOfDeath ::
Pregrevanje verjetno je grafa za odpis
poskusi z driverji (starejšimi novejšimi)
poskusi odpret kišto če bo kaj bolše, vent na grafični se vrti ?
kot so že svetovali poskusi odvit grafično
poskusi z driverji (starejšimi novejšimi)
poskusi odpret kišto če bo kaj bolše, vent na grafični se vrti ?
kot so že svetovali poskusi odvit grafično
radiator ::
Ko sem jaz na moji nastavil prehude timinge za ram ali preveli clock je bila takšna slika. Tako da imaš problem z ram-om. Če nisi nič navijal je šlo nekaj po gobe...
Kaj je jutri že bilo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3d mark 2003 (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Navijanje | 33349 (17496) | R33D3M33R |
» | 3DMARK 2001SE build330 (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Navijanje | 58840 (27572) | LittleDevil |
» | Radeon9000pro coolerOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1481 (1195) | antonija |
» | ATi Catalyst 3,8 in pregrevanjeOddelek: Novice / Grafične kartice | 2928 (2928) | AtaStrumf |
» | Sapphire Atlantis Radeon 9000PRO 64MBOddelek: Strojna oprema | 1598 (1030) | Zheegec |