» »

Sapphire Atlantis Radeon 9000PRO 64MB

Sapphire Atlantis Radeon 9000PRO 64MB

Grey ::

Lep pozdrav!

Kupu sm to grafo ki je vidna v naslovu in me zanima neka stvar. Zakaj se mi po nekaj urah(2h) igranja neke igre...Battlefield 1942 in pa Project IGI 2(samo za te dve vem da se pojavlja) pojavljajo neki čudni fleki na teksturah, kot kaki spreji in na pištolah se pojavijo čudne črtice,... Kaj bi to lahko bilo? Drgač pa mi igrce zelo dobr delajo, hitro:)).

Han ::

Verjetno se pregreva spomin na kartici. Uporabi Rage3D Tweak in zadevo malo "odvij"...

Hm... kok bi se pa to dal rešit s hladilniki na ramu? Kolk pa to vpliva na hitrost pol, če RAM mal declockam?

kuglvinkl ::

Da bi za normalno delovanje moral spustit clock, khm, jaz ne.
Your focus determines your reallity

Gre za to, da najdeš krivca za artefakte. Takšno kartico z "defektnim" spominom tako ali tako morajo zamenjat...

c3R4R ::

nes grafo tja, kjer si jo kupu.... uveljavi garancijo, itak ti jo morjo zamenat, ker je očitno defektna...
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

Aha a to pol resno mislite da so RAMi uničeni? zarad tega k sm nesu na servis komp k je blo neki narobe, so laufal gor 3DMark 2001 in te finte pa so rekl da čist normaln vse dela.

Kateri so najnovejši drajverji za tole kartico... jst mam neki 6.13.10.6102. Keri so pa najnovejši 7.43 al 34 al kaj so že. a so to prvi Catalyst drajverji k jih mam? Al to sploh ni to?

A mi lahko nekdo prosim razloži, kaj pomeni tam k so nastavitve za monitor. K maš: Display:
1. Plug and Play monitor on Radeon 9000
2. Plug and Play monitor on Radeon 9000/Radeon 9000Pro
Zakaj sta dva in različna? A naj uporabim 2. možnost k mam radeon 9000Pro al kr pustim ta prvo?

boštjan ::

to ti piše zato,ker tvoja grafa ima 2 ramdaca(lahko maš priključena 2 monitora naenkrat).Probaj z najnovejšimi driverji,ki jih najdeš na www.ati.com

A ma kdo še tole kartico in ali se mu tudi pojavljajo take napake? To sem probu na igrah NFSHP2, Jedi Outcast II, Battlefield 1942, Project IGI 2, ...

MrX ::

ATI dela svoje:D

Eddy ::

Jest ma Connect3D radeon 9000 pro 128 rama, pa dela bp! Zankrat!

LP!
www.ekwaterblocks.com

Jao keri nespoti. ATi ne bom nkol več kupu ej to je drek. A ti zamenjajo kartico če je pod garancijo in se RAM pregreva al pa da je defektn? Ker sm biu nesu na servis pa tam niso nč pogruntal (seveda k laufajo gor 3D Mark k sploh ne obremeni kartico). A bi se splačal vzet namesto ATi 9000Pro Nvidia GeForce FX 5200?

vzem ti4200 in jo navijes na 4600!>:D

5200 je brezveze ker das zraven se malo dinarcka in si kupis ti4200 ki je dosti boljsa.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrX ()

A mi lahko prosim sporočite, če slučajno igrate Battlefield 1942 in Need For Speed 6, če se vam slučajno kake napake pojavljajo? Kako se naredi screenshot monitorja, ko igraš igro da vam prilepim sliko, da boste vidli kaj se mi nardi?

cekr ::

Meni se začne to pojavljati, če je več ur priklopljen računalnik. In to brez, da bi se igral kar enkrat vsredi kakršnegakoli dela.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Kako se naredi screenshot monitorja, ko igraš igro da vam prilepim sliko, da boste vidli kaj se mi nardi?

stisneš PRT SCR-SYSRQ tipko na tipkovnici pol pa paste v slikarju

Aja kako se sliko prilepi v post?

najprej jo moraš dat na FTP server

Ja je že gor na moji strani, kako pa se link nardi k ni nikjer tega gumba? Slika poaže res tisto kar se mi nardi in ni prijetno za živce

pod HTML oznake imaš okvirček SLIKA, klikneš gor in vpošeš http://xxx, in OK.

OK, tuki so zdej slike:
(prikazuje puščavska tla v Battlefieldu 1942 in most na desni strani iz ptičje perspektive; bil sem ubit ;) ),
(prikazuje pač hišo po 1h30min igranja, posledice čez nekaj minut so bile hujše)
A mi lahko poveste v čem je problem, naloženi so na novo WinXP Pro, najnovejši update za igro in najnovejši Catalyst driverji, sprobano tudi na ta starih catalystih.

Nobene slike ni videt...

Ja to bo najbrž zato, ker mam na geocities slike. V glavnem stvar je taka... izginjajo deli mape v obliki trikotnikov ( veliko jih je skupaj), pištole postanejo nekak črtkaste(brez tekstur, samo črne so in zelooo grde), puščava se spremeni v neke zlitine barv, tut neke črte so letele čez(tko da se ne razloči tal) ipd. tega ne odpravi niti najnovejši updejt niti cat driverji 3.0 3.1 3.2

Ljudje, zakaj ne pokaže pregrevanja v 3DMark2001? Takrat ko sem nesu komp nazaj sm izpadu k en bebec, laufa 3dmark gor BP, reku je da vse dela, probamo NFS6, ki pa ga začuda nism probu igrat tm. Pri NFS 6 pa se pojavijo napake, ko menjamavte v meniju. Ene 6 avtov zamenjam pa je slika v qrc. Pri battlefield se pojavijo ob hudih eksplozijah popačene slike(teksture, tanki, ipd.) in to se tut nadaljuje. Prej k se bojo zgodile eksplozije oz. moja smrt, prej bo začeu zajebavat. zdej ne vem kaj naj nardim? K 1krat sm biu na servisu so rekl da dela, kaj pa zdej?

kako pa maš nastavljene detajle v igri?

Zheegec ::

Hudi problemi, verjetno se ti nekaj pregreva, malo ohišje prevetri:D
Mogoče je Dx napaka, posnemi si Dx9 (novi Catalysti so itaq za Dx9 narejeni)
Še bolj verjetno je pa pokvarjena kartica. Shit happens, bo potrebno garancijo uveljavit pa novo dobit.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Geforce fx 5200 ali katero boljšo do 30000 tisoč

Oddelek: Kaj kupiti
191931 (1484) boštjan
»

Problem z grafiko v igrah!

Oddelek: Pomoč in nasveti
241495 (1061) ska-core
»

Sapphire RADEON 9000 Pro in 9100 (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
884655 (3282) Oblivion
»

Radeon 8500,9000 ali 9100 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
1327485 (5476) ferjan
»

Battlefield 1942 Demo Ne Deluje

Oddelek: Igre
5890 (808) Maximus

Več podobnih tem