Forum » Operacijski sistemi » Kaj je lahko narobe - Error 16
Kaj je lahko narobe - Error 16
Trancedeejay ::
HI
Vsakic ko instaliram Fedoro ni nbenih problemov vse laufa kot je treba in na koncu tudi napise da je bilo succesfully installed, ko pa se zadeva reboota se odpre tista lepa modra grafika od Fedore in stisnem enter, potem pa disk kar nekaj melje in cikla, potem pa izpise:
Error 16: Inconsistent filesystem structure
Kaj bi lahko bilo narobe? Ko delam particije in nastimam tipe fajlov, dam ext2, sem pa tudi ze probal z ext3, pa ni nic drugace - mi lahko kdo pomaga?
Have a nice Day
Matt
Vsakic ko instaliram Fedoro ni nbenih problemov vse laufa kot je treba in na koncu tudi napise da je bilo succesfully installed, ko pa se zadeva reboota se odpre tista lepa modra grafika od Fedore in stisnem enter, potem pa disk kar nekaj melje in cikla, potem pa izpise:
Error 16: Inconsistent filesystem structure
Kaj bi lahko bilo narobe? Ko delam particije in nastimam tipe fajlov, dam ext2, sem pa tudi ze probal z ext3, pa ni nic drugace - mi lahko kdo pomaga?
Have a nice Day
Matt
Music is the key
416c6573a ::
Emmm, kot zvesti uporabnik fedore sm dozivu error # samo pri grubu (bootloader). In tist tvoj modr enkran tut smrdi po grubu, torej fedore se nis dozivu . Dej napis vsebino /boot/grub/grub.conf fajla.
Ce ne mors notr na noben drug nacin dej rescue disc iz cd/dvd al pa kaksen live cd distrota. pa napis ker filesystem mas trenutn pa razpored diskov/particij (HDx, SDx, ...)
lp
Ce ne mors notr na noben drug nacin dej rescue disc iz cd/dvd al pa kaksen live cd distrota. pa napis ker filesystem mas trenutn pa razpored diskov/particij (HDx, SDx, ...)
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera Linux distribucija je primerna zame? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11745 (9478) | kriko1 |
» | GRUB ne zažene WIN XPOddelek: Operacijski sistemi | 1608 (1409) | kriko1 |
» | Linux mi je zaklenil particijo!Oddelek: Operacijski sistemi | 2243 (1806) | Lincolin |
» | Fedora FAQ (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4329 (3644) | meszaj |
» | Fedora Core 2 dual bootOddelek: Operacijski sistemi | 1283 (1164) | s_bostjan |