Forum » Pomoč in nasveti » Kje so datoteke?
Kje so datoteke?
promocija ::
Z DC++ sm si potegnu dol za 5gb filmov,spotov,muzke...in to mi je vse shranil v mapo Download. Potem sem si vse to lepo razvrstil po mapih , se ravno spravil gledat en film(sm ga že gledu cca.2 minute) in zmanjka elektrike. Pride štrom nazaj za dobro minuto jz zalaufam kišto da pogledam film in ugotovim da ni nikjer filma?! Ne v download mapi, ne v filmi mapi, kamor sm ga tudi prestavil...probam z iskanjem, ga ne najde...?! WTF?!
Glede na zasedenost diska pa mislim da ga ni zbrisalo? aja, pa tud v košu ga ni!
Help!
Grega
Glede na zasedenost diska pa mislim da ga ni zbrisalo? aja, pa tud v košu ga ni!
Help!
Grega
ni podpisa
REZ ::
ups je Uninterruptible Power Supply
če ti štroma pogosto zmanjkuje, si ga kar nabavi, če nočeš menjat mašine ali komponent. take cheap offline variante dobiš že za manj kot 10 čukov.
na, pa še to si preberi:
http://www.jetcafe.org/~npc/doc/ups-faq...
če ti štroma pogosto zmanjkuje, si ga kar nabavi, če nočeš menjat mašine ali komponent. take cheap offline variante dobiš že za manj kot 10 čukov.
na, pa še to si preberi:
http://www.jetcafe.org/~npc/doc/ups-faq...
promocija ::
Malo sem gledal po netu in našel tole:
Link
Pa me zanima, kaj so vrata RS-232 ? Kako to deluje, kakšne kable rabim?
Pa kdaj je treba zamenjat baterijo in koliko stane?
LP
Link
Pa me zanima, kaj so vrata RS-232 ? Kako to deluje, kakšne kable rabim?
Pa kdaj je treba zamenjat baterijo in koliko stane?
LP
ni podpisa
REZ ::
v vrata rs232 si včasih vtikal miško.
kabel dobiš ponavadi zraven.
ko crkne baterija, kupiš nov ups, je ceneje :)
kabel dobiš ponavadi zraven.
ko crkne baterija, kupiš nov ups, je ceneje :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UPS in avtomobilski akumulator.... (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 15132 (4188) | Assass1n |
» | Nakup ups (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 28971 (13253) | ender |
» | UPS (uninterruptable power suply) - nekaj vprašanj?Oddelek: Strojna oprema | 1886 (1442) | Brane2 |
» | UPS - brezprekinitveno napajanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3077 (2497) | MTm2H37rqt7B |
» | Kateri UPSOddelek: Kaj kupiti | 4066 (3050) | Muzo |