Forum » Pomoč in nasveti » CANON PIXMA CD LABEL PRINT
CANON PIXMA CD LABEL PRINT
tec ::
Ce mislis, da zapolni tudi notranji krog, potem ne. Zlo glupo tudi meni, ker imam ene cdje, ki imajo zlo majhen krogec in jih ne morem cele potiskat.
kingkong ::
uporabljaj acoustica cd/dvd label, kjer lahko nastaviš, da printa cdl cd/dvd! preverjeno...
tec ::
Mah sej to lahko nastavim tudi v photoshopu al pa corelu...mene zanima kako se to naredi v cd label printu.
Geronimo11 ::
Geronimo11 ::
Mene pa bolj zanima, kje dobite medije, ki so povsem printabilni (notranji krog samo 17mm)?
Sam uporabljam Verbatim - ki pa ima notranji krog 21mm, potem pa je še vgraviran napis Verbatim, ki je ob svetlih slikah zelo opazen. Zato z Verbatimom nisem najbolj zadovoljen. Smartbuy pa ima še večji notranji neprintabilni krog.
Sam uporabljam Verbatim - ki pa ima notranji krog 21mm, potem pa je še vgraviran napis Verbatim, ki je ob svetlih slikah zelo opazen. Zato z Verbatimom nisem najbolj zadovoljen. Smartbuy pa ima še večji notranji neprintabilni krog.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Canon pixma mg5250 in tiskanje na dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 1702 (1466) | sokel |
» | Canon PIXMA iP4200Oddelek: Kaj kupiti | 4091 (1889) | gyga |
» | Kje dobiti CD-R Printable (ne do roba) ?Oddelek: Kaj kupiti | 1283 (1075) | tomaz- |
» | program za izdelavo nalepk za na CD/DVD-je + papir/nalepke?Oddelek: Programska oprema | 4096 (4040) | Brane2 |
» | Canon Pixma IP 3000 in njen izpis na CD/DVD labele!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1388 (1042) | Tribal |