Forum » Izdelava spletišč » lovdanje?
lovdanje?
Ethical ::
Zdravo!
Jas mam pa prek gajbe domeno, pač pol sm urihtu use da mi je delal in zej problem u temu da če dam gor en fajl recmo musko, mi ga sam predvaja,hočem pa da me vpraša ce ga shrani ali odpre?ket se to nastavi?a majo to nastavlen na njihovih DNS streznikiH?prsm ce mi pomagate??
hvala
Primož
Jas mam pa prek gajbe domeno, pač pol sm urihtu use da mi je delal in zej problem u temu da če dam gor en fajl recmo musko, mi ga sam predvaja,hočem pa da me vpraša ce ga shrani ali odpre?ket se to nastavi?a majo to nastavlen na njihovih DNS streznikiH?prsm ce mi pomagate??
hvala
Primož
Unigraphic NX4, ME10.45 powered by AMD Opteron 165 DC, GPU X1900XT-R580
Kami ::
To je odvisno kak map uporabnik pri svojem brskalniku nareto kaj naredi z določenimi datotekami.
Npr. da txt fajl prikaže ali pa ma nareto, da ga vpraša če ga shrani.
No ja, da se pa tudi kaj spendat z AddType v apache.conf
Npr. da txt fajl prikaže ali pa ma nareto, da ga vpraša če ga shrani.
No ja, da se pa tudi kaj spendat z AddType v apache.conf
jah že sam mislm da to ni to kar sm te prašu!neki sam na netu brau da je to odvins ko mas u registru nastavlen .In kaj pol priporočas da nardim glede tega?
lp
lp
#000000 ::
Ja zakej si ne narediš recimo enga predvajalnika v Flashu recimo dodaš gumb in mu naročiš nej začne špilat ta in ta file, in tko narediš za vsak komad pa je. zraven pa dodaš link kjer si lahko fajl snamejo dol.
To da te upraša al zadevo predvaja z npr. wmp ali shrani na disk, pa je normalno, če pa bo mapa zazipana pa bo isto uprašal al jo odzipa al shrani. Drugač pa je to odvisno od nastavitev posameznika. LP
To da te upraša al zadevo predvaja z npr. wmp ali shrani na disk, pa je normalno, če pa bo mapa zazipana pa bo isto uprašal al jo odzipa al shrani. Drugač pa je to odvisno od nastavitev posameznika. LP
že sam ko bi jas znav to naredit bi blo tud vrei.Uporablam namreč MS front page.To štekam d lahk tud s predvajalnikom sam k pol problem d to snamejo dol s strani!.A mogoče obstaja ksn prog za to?
lp
lp
#000000 ::
Ja to pa ja ni zajeban, na server si uploadaš recimo komade z imeni naprimer song_ena.mp3 song_dve.mp3 itd. imena bod verjetno taka kot je ime komada ane. Pol pa nardiš en obični html file v katerem napišeš spisek komadov in narediš linke na komade ostalo se bo naredilo samo od sebe.
Za flash player delat pa rabiš imet npr. flash MX 2004 oz. kergakoli, in narediš, gumbke in jih linkaš (navš verjel spet na song_ena.mp3 ) in tako naprej.
Je pa res da če imaš bolj malo pojma o tem bolj jeba. Mal si preber kake vodiče na netu al pa tle mal poglej po forumu. LP
Za flash player delat pa rabiš imet npr. flash MX 2004 oz. kergakoli, in narediš, gumbke in jih linkaš (navš verjel spet na song_ena.mp3 ) in tako naprej.
Je pa res da če imaš bolj malo pojma o tem bolj jeba. Mal si preber kake vodiče na netu al pa tle mal poglej po forumu. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Visual Basic] Med sabo povezani formiOddelek: Programiranje | 646 (527) | Utk |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77823 (19959) | CaqKa |
» | Vsak ukraden album ne povzroči škode (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 7701 (5633) | techfreak :) |
» | Varnostna luknja v WinampuOddelek: Novice / Varnost | 3276 (3276) | bono |
» | Alternativa NAPSTERja!?Oddelek: Loža | 1539 (1193) | Putimir |