Forum » Programska oprema » pdf to doc, ki podpira šumnike?
pdf to doc, ki podpira šumnike?
Grill ::
Pozdravljeni,
par pdf dokumentov bi želel pretvoriti v doc. Podpirati pa mora šumnike in naj bi bil free.
Katerega mi priporočate?
Hvala!
par pdf dokumentov bi želel pretvoriti v doc. Podpirati pa mora šumnike in naj bi bil free.
Katerega mi priporočate?
Hvala!
- spremenil: Grill ()
Kami ::
OpenOffice ma to že vgrajeno
Drugače pa se trenutno ne spomnim nobenega takega freeware programa (a.k.a. mavidezni PDF printer)
Drugače pa se trenutno ne spomnim nobenega takega freeware programa (a.k.a. mavidezni PDF printer)
mte ::
Openoffice vgrajeno? V obratno smer že, ampak za importirat pdf pa tudi jaz iščem pa ne najdem nič uporabnega...
Kami ::
Pardon, sem narobe prebral vprašanje.
Drugače pa napiši v google "pdf to doc" pa sem prepričan, da bo našlo kaj uporabnega
Drugače pa napiši v google "pdf to doc" pa sem prepričan, da bo našlo kaj uporabnega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MS Word & co versus diplomska naloga (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12602 (9725) | marflor |
» | V Belgiji je OpenOffice pravi hit (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 14109 (10864) | driver_x |
» | OpenOffice glede na raziskave cenejši od komercialne konkurence (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 12851 (9446) | [BISI] |
» | Slovenska država ne pozna odprtih standardov? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15450 (12539) | krho |
» | .doc v .pdfOddelek: Programska oprema | 2792 (2547) | 2tiLen |