Forum » Programska oprema » Thunderbird Address Book - ali je možno kreirati skupine naslovov?
Thunderbird Address Book - ali je možno kreirati skupine naslovov?
aljazh ::
Iščem in iščem, toda ne najdem funkcije, ki bi v Thunderbirdovem imeniku naslovov omogočila izdelavo skupin naslovov - da bi lahko razvrstil naslove v "mape" npr. Sorodniki, Kolegi, Poslovno, Komercialno, Mailing liste, ...
Ali sploh obstaja ta možnost v Thunderbirdu?
Ali sploh obstaja ta možnost v Thunderbirdu?
OwcA ::
Addres Book -> Personal AB -> [desni klik] -> New List?
Otroška radovednost - gonilo napredka.
aljazh ::
Sem že poskušal s tem. Ampak tale "List", ki ga dodaš v "Personal Address Book" je očitno namenjen ustvarjanju mailing seznamov - da s klikom na izbrano listo pošlješ mail vsem, ki so na tej listi. Niso pa to (vsaj jaz tega nisem našel) "mape", v katere bi lahko razvrstil naslove po različnih kriterijih, da jih kasneje hitreje najdem oz. da si lahko malce bolj pregledno organiziram Address Book.
Primer: Sodelujem s podjetjem XY in imam maile 10 oseb iz tega podjetja. Naredil bi mapo "Podjetje XY", v katero bi dal teh 10 mail naslovov. Ko bi kasneje želel poslati mail osebi Z iz podjetja XY, mi ne bi bilo treba iskati to osebo med 300 ostalimi naslovi, pač pa bi kliknil na mapo "podjetje XY" in izbral to osebo. Hitrejše in bolj pregledno.
Mislim, da sem bil sedaj dovolj natančen, kaj dejansko želim.
Primer: Sodelujem s podjetjem XY in imam maile 10 oseb iz tega podjetja. Naredil bi mapo "Podjetje XY", v katero bi dal teh 10 mail naslovov. Ko bi kasneje želel poslati mail osebi Z iz podjetja XY, mi ne bi bilo treba iskati to osebo med 300 ostalimi naslovi, pač pa bi kliknil na mapo "podjetje XY" in izbral to osebo. Hitrejše in bolj pregledno.
Mislim, da sem bil sedaj dovolj natančen, kaj dejansko želim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako najceneje do Office Business + biti skladen z zakonodajoOddelek: Programska oprema | 3792 (3332) | AnotherMe |
» | Prestop z Gmaila na Microsoft Outlook -TEŽAVEOddelek: Pomoč in nasveti | 1994 (1793) | novuporabnik |
» | Ambasada zdravja in podobni spamerjiOddelek: Omrežja in internet | 3005 (2760) | AndrejO |
» | Program za tiskanje nalepk in mailingOddelek: Programska oprema | 1347 (1163) | GregorI |
» | kraja podatkovOddelek: Loža | 1399 (1066) | Jan(JAE) |