Forum » Programska oprema » Mozilla Thunderbird
Mozilla Thunderbird
gpojm ::
Prepričan sem , da je na tem forumu kdo, ki mi zna povedati, kako se v Thunderbirdu ustvari in nastavi tiskovina (stationary) za vse outgoing maile.
Prosim, za nasvete!
Prosim, za nasvete!
Don't Get Mad, Get Even!
Futsal ::
No tudi jst se pridružujem prašanje in tole prilagam da vidimo če bo kdo znal povedat kako se nastavi za outgoing pošto ne da bi mi tole pokazalo.
Probal sem že vse načine samo mi še zmeraj kaže to k.... sliko
Probal sem že vse načine samo mi še zmeraj kaže to k.... sliko
Janko in Metka
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Futsal ()
kaj pol ne morem pisat z šimniki al kaj??? a zato je to???
če je to pol bom vedu za naprej.
če je to pol bom vedu za naprej.
Janko in Metka
Highlag ::
Podpis lahko nastaviš za vsak račun (account) posebej.
Pojdi v Account settings / klikni na željeni account (kar na naziv) in imaš polje Attach this signature / Vcard
Za problem z nastavitvijo kodne tabele poglej ko pišeš sporočilo v toolbar Options / character encoding in izberi eno normalno kodno tabelo.
Za permanentno nastavitev poglej v Thunderbirdu v tools/options meni, klikni na Fonts in v oknu izberi encoding, ki ti odgovarja.
Potem lahko dodaš še obe kljukici, ki sta pod izbiro encodinga. Potem ti nebi smel več težit.
Pojdi v Account settings / klikni na željeni account (kar na naziv) in imaš polje Attach this signature / Vcard
Za problem z nastavitvijo kodne tabele poglej ko pišeš sporočilo v toolbar Options / character encoding in izberi eno normalno kodno tabelo.
Za permanentno nastavitev poglej v Thunderbirdu v tools/options meni, klikni na Fonts in v oknu izberi encoding, ki ti odgovarja.
Potem lahko dodaš še obe kljukici, ki sta pod izbiro encodinga. Potem ti nebi smel več težit.
Never trust a computer you can't throw out a window
a mi lahko poveste kako enkoding maste pa vi naštelano da ti potem dela vse ok. Da tudi ko dobiš mail da maš šumnike....
Janko in Metka
Highlag ::
Sam imam nastavljeno na ISO 8859-2 Pa je približno 95% ok Za ostale pač ročno izberem encoding. Kaj vem, mogoče bi bil kakšen drug bolj primeren . Se ne obremenjujem toliko s tem.
Never trust a computer you can't throw out a window
msenjur ::
mene pa zanima zakaj mi po tanovem (zadnje čase) ne filtrira več mailov! mislim, tiste k sm jih že dolg časa nazaj naštimal delajo (namreč da od vsakega pošiljatelja mail spravi v njegov diriktorij), te k sm pa nazdnje štimal pa nočjo! Pa sm šel tm v meniju na filter messege, pa tud mail sm odpru pa se na pošiljatelja postavu pa zadnji gumb na miški pa to, vse sm že probal, pa kr noče!!!
alesp56 ::
mene pa zanima kje se v thunderbirdu nastavi obveščanje o prebrani pošti (receipts)? Sem res tak slaboviden ali zakaj tega ne najdem? razen v about:config seveda
in to je to...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275816 (20747) | Matko |
» | Thunderbird in podpisOddelek: Omrežja in internet | 2287 (2219) | Bakunin |
» | TunderbirdOddelek: Programska oprema | 1257 (1070) | R33D3M33R |
» | Mozzila Firefox problemOddelek: Programska oprema | 2198 (1975) | Likeb |
» | Thunderbird outgoing mail nastavitveOddelek: Programska oprema | 1905 (1752) | alien-w |