» »

Plextor ali Philips

Plextor ali Philips

royt ::

Odločam se za nakup novega pekača, pa se ne kako ne moram odločit med Plextor 16/ 10/ 40A in Philips 2010K.
Kot je že iz imena razvidno, je Philips hitrejši, vendar ne vam kako se obnaša pri samem delovanju, vam pa, da je Plextor zelo dober. Razlika med cenami pa je minimalna.

Upam, da mi boste znali svetovati,

hvala,

royt

DrSergioDJ ::

jest bi se za Plextorja odlocu. Hitrost 16 ali 20 je pravzaprav ista ( jebesh tisto 1 minuto, ce sploh je ). Plextor je meni dosti bolj priznan.
...

matevzm ::

Za skoraj isto ceno? Ne razmisljaj kaj dosti. Zaradi leadin in leadout casi ne padajo linearno. Med 20 in 16 tako ni velike razlike (malce posici teste, pa bos lahko sam primerjal). Pac pa Plextorji slovijo kot najboljsi zapisovalci, ki tudi dolge in brez problemov delajo.
Rajsi pocakam 20 sekund na CD vec in sem brez skrbi kako dobro je zapisan CD in koliko casa bo pekac se delal.

||_^_|| ::

plextor

[t502] ::

Plexie :)

[t502]

MadMax ::

Definitivno Plextor.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Boky ::

Definitivno Plextor. Za Philips-a pa upam, da se je kaj popravil pri rekorderjih. Stari Philipsi so se kvarili kot za stavo.

AtaStrumf ::

O plextorju slišim same dobre stvari, tudi en kolega ima 12x-nega in se prav nič ne pritožuje, osebno pa sem imel to smolo da sem kupil Philipsa in je bil tako sranje da večjega ni. Tako slabo je zapekel glasbene CD-je, da jih naš domači SONY CD Player ni sploh hotel prebrati, ali pa si je vzel dobesedno kakih 30-60 sekund, da ga je prebral in začel predvajat. Če sem uporabljal modre CD-je sem moral snemat z 1x-no hitrostjo, da sem jih lahko poslušal v tem SONY-ju. Drugače pa je bil pekač 4x-en. No če je bil CD zlat sem lahko uporabil celo 2x-no hitrost, 4x-ne pa v nobenem primeru. Skratka jajca totalna, pa še priložen program je bil popolnoma neuporaben in tako hroščat, da kaj tako bednega, še nisem videl. Edino ovitke sem delal kar lepe, ampak sem moral vedeti cel kup pravil, kdaj in pod kakšnimi pogoji je program zaštekal, da sem se izognil izgubi ročno vnešenih imen glasbe, ki so se včasih shranile v bazo podatkov o CD-jih, včasih pa ne, tako da sem neredko moral po večkrat vnešat odatke za CD-je. Katastrofa. No najbrš so se do sedaj kaj popravili, ampak jaz ne bom nikoli več kupil nič od Philipsa, kar ima karkoli skupnega z CD-ji, branjem ali pisanjem. Za tisto sranje sem dal 64.000 SIT kakšne dve leti nazaj. Še danes ne vem zakaj ga nisem reklamiral. Sedaj imam TEAC-a 4x4x32 in je totalen zakon. Vse kar posname dela 100 na uro, neglede na barvo CD-ja in hitrost peke. Priporočam, če še nima kdo pekača in ga kje najde po ugodni ceni.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dvd pekač (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Kaj kupiti
28527194 (12953) GrimReaper
»

DVD pekač (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
897662 (5245) AtaStrumf
»

Kateri Cd Rw kupiti

Oddelek: Kaj kupiti
231748 (1237) EriNok
»

CD pekača

Oddelek: Kaj kupiti
261458 (1149) G[e]c
»

Kateri CDR kupiti ?

Oddelek: Zvok in slika
312004 (1590) Mate

Več podobnih tem