» »

A še koga nateguje telemach - čista petka = čista nula

A še koga nateguje telemach - čista petka = čista nula

SRF1964 ::

V začetku septembra sem dobil ponudbo telemacha - čista petka! Ker sem že prej imel standard paket, 512/128, sem se odločil, da zaradi 3 priklopljenih računalnikov preidem v paket trojka 3072/512. V njihovi ponudbi je bilo navedeno, da mi bodo zvišali hitrost v 24 urah po prejemu nove pogodbe, zato sem pogodbo takoj poslal nazaj(08. 09. ). Ker se v naslednjih dneh ni dogodilo nič (hitrost je ostala nespremenjena), sem 15. 09 poklical na telemach in vprašal kje je obljubljena storitev. Odgovor je bil, da so mi ze 13. 09. Vklopili novo storitev in se bodo pozanimali pri tehniku, kaj je narobe. Odgovora seveda nisem dobil. Spet sem počakal nekaj dni in se osebno oglasil pri njih. Ugotovili so, da imam storitev vklopljeno in da naj resetiram njihov modem. Prišel sem domov, resetiral modem - zopet nič vse po starem. Ponovno sem poklical na telemach in zopet sem dobil odgovor "čudno, vprašali bomo tehnika?! " odgovora jasno nisem dobil. 30. 09. Sem jim poslal mail z vsemi mojimi problemi in seveda podatki. Odgovora seveda nisem dobil. Danes 03. 10. Sem zopet klical. Vezali so me od enega do drugega in končno sem dobil odgovor "pri vas še nismo opravili migracije! " pustil sem jim številko mojega mobitela, da naj me obvestijo kdaj jim bo uspelo. Sedaj pa čakam na klic, če ga bom sploh dočakal s svetom pa bom počasneje kontaktiral z bogimi 512/128. ;(

Slowenc ::

Ti bogi bogi. Pejt k Hanžku, da so ti kratene človekove pravice.

Zavrni naslednji račun, ki ga dobiš od Telemacha.
Skiny gate.

SRF1964 ::

No pa jim je končno uspelo! 3072/512 Po 20 dnevih seveda!

neoto ::

Zaračunali so ti teh 20 dni po starem ali po novem paketu?

SRF1964 ::

Bom vidu. Še nisem dobil računa.

VASkO ::

dosti uporabnikov s trojkami in petkami sploh ne dosega obljubljenih hitrsoti niti znotraj slovenije. poleg tega, da so dvignili hitrosti paketov, bi lahko se malo infrastrukturo posodobili.
ko bos dobo petko, bos mogoce dosegal hitrosti trojke (kot mnogi) pa bos spet pizdil. jaz pa pizdim, ker so od 9 ure zjutraj pa do 23 ure zvecer pingi taksni, da vec ne morem igrat oz. nimam za burek v online shooterih (pa sem v enem klanu - lahko pozabim na igranje).
loleki grejo enostavno uveljavit sistem pijavk, ki zabasejo povezave in potem je vse skupaj neuporabno. zaradi mene je lahko paket 34mbps kolko modem zmore, samo ce je povezava od lokalnega gatewaya naprej preslaba, pol to nikomu nic ne koristi. sem jezen, da sem podpisal pogodbo, kopije se itak nisem dobil nazaj... najrajsi bi prekinil vse skupaj.

MUC ::

A vam nisem govoru, da je Telemach nateg, pa me niste poslušal!!! :))


Samo, MUC tis naumn, MUC a ti za SiOL delaš, .. MUC ...

Hux ::

Heh en se je sel na siol jokat ker mu telemach 3Mbit le 30k nese :D
http://forumi.siol.net/topic.asp?TOPIC_...
Eni so smotani!

PARTyZAN ::

Cudno. Jaz imam lepe pinge cez cel dan in noc :) Hitrost je pa taka kot more bit (5mbit paket)

VASkO ::

od kod pa si? kaj samo po slevenskem internetu surfas?

danes tujina dela zelo pocasi, iz nemskih streznikov dosegam celih 14KB/s, tuje strani se mi odpirajo kot pred 10 leti na dialupu. poleg tega pa mi je se kolega rekel, da so v celem mestu (gornja radgona) znizali vsem pakete na 1.5mbps/384kbps, ker je sistem preobremenjen.

in tu je finta, ki je ne razumem, kako se spravijo uveljavljat taksne pakete, ce nimajo infrastrukture, ki bi lahko zagotavljala vsem narocnikom narocene hitrosti. kaj so igrali na verjetnost, koliko jih bo vzelo petko in trojko in upali, da bo obstojeci sistem dovolj? telesmehovo poslovanje spet kaze, kako so profesionalni.

na koncu bomo spet najebali mi, ki smo podpisali pogodbo in nismo vedeli, da bo iz delujocega sistema nastalo to, kaj je zdaj. verjetno pa nas bo UPC resil... v kar pa ne verjamem.

PARTyZAN ::

Ne. Igram po tujih game serverjih cez dan, cez noc pa leecham (khm, open-source software :)).

Lokacija: Ljubljana-Moste

bigk ::

Je kdo že prekinil novo pogodbo? Je res kazen samo 19.900 SIT + vrnitev opreme, ki si jo prejel?
l.p.

//bigk K

MUC ::

Če se boš odjavu, ker ti ne dela to, kar plačuješ, po mojem lahko prkeineš pogodbo brez kazni.

DominusSLO ::

Če se oni ne držijo pogodbe, zakaj bi se je uporabniki?

Vasko pridi ownat vsaj ponoči >:D

VASkO ::

jaz nisem pri njih najel nic, modem je kupljen pred dobrim letom, pogodba pa je samo podaljsana. in da, prekinil bom, ako bodo odzivi uporabnikov na t-2 v nasem kraju pozitivni.

btw. v murski soboti so kljub problemom ze dobili racune s polnim zneskom.

VidKo ::

Dragi Vasko. Sem preveril: pakete so nam omejili na 1.5 MBit / 256 KBit. In tudi jaz sem dobil položnico za polnih 9.000 SIT. Če se mi Telemach v roku sedmih dni ne bo pisno opravičil, mi za 1 leto ne bo zaračunal storitev bom morda ostal pri njih. Drugače jih bom pa civilno tožil (in nisem edini, in mislim da nas bo vedno več), ter jih poslal nekam, kot sem to storil s SiOLom.

Lp, VidKo

bigk ::

Sedaj sem dobil prvo položnico po podpisu nove pogodbe za paket MINI. Pred kakšnimi 4 dnevi so paket resnično omejili na 256/128. Ampak, račun so izstavili za Trojko in tudi zaračunali tako ceno (8.700 SIT) !!! Ko dobim potrdilo, da je prišlo do napake, prekinem pogodbo! Imam pa resnično že dovolj tega kabla...
l.p.

//bigk K

bigk ::

Sedaj pa ravnokar ugotavljam, da se je prenos preko noči zelo pohitril in kot kaže deluje kot Petka :\
l.p.

//bigk K

antonija ::

A telemach sploh ma kaksen paket pri katerem nisi vezan na njih dve leti? Sm dobu domov za podpisat novo pogodbo, pa men ni glih da bi caku dve leti da bojo spet pakete zamenjal in poslal nove pogodbe za n let... Dej nej kdo cimprej pove kak dela T-2!!!:O
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach hitrejši in cenejši (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
21023290 (12154) smash
»

AMIS internet

Oddelek: Omrežja in internet
325092 (3438) Cinderela
»

telemach, lj kabel? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
555031 (3990) prideb
»

Telemach - novi paketi

Oddelek: Omrežja in internet
143235 (2959) Hux
»

Kabelski internet cenejši kot ADSL (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
1049582 (7264) flipflop

Več podobnih tem