Forum » Omrežja in internet » PS2 in piovezava na internet
PS2 in piovezava na internet
manijak13 ::
Kako bi se lahko povezal s PS2 na Central Station prek ADSL-ja
Imam zagonski disk na katerem ne najdem Slovenije (najbližje Avstrija in Italija).
Imam zagonski disk na katerem ne najdem Slovenije (najbližje Avstrija in Italija).
BigWhale ::
Jaz sem izbral za drzavo kar UK in potem custom service provider ali nekaj v tem stilu. Lahko sam nastavljas parametre povezave. Dela vse brez problema.
Ja vse dela ok ko pa pridem v central station me pa vpraša za nek login in password
pa ne vem kaj vpisat noter kaj zdaj?
pa ne vem kaj vpisat noter kaj zdaj?
Ko kreiras userja na Central Station, moras dati svoje podatke in si izbrati nickname. Takrat ti Sony poslje domov po posti se tvojo PIN stevilko, ki jo uporabis za aktiviranje userja. Do takrat pa delas kot temporary user.
Ob registraciji bos pa itak nucal se serijsko stevilko konzole in serijsko stevilko network adapterja (ce imas starejsi tip konzole, ki ima network adapter se posebaj), ki je zraven v navodilih od adapterja.
Ob registraciji bos pa itak nucal se serijsko stevilko konzole in serijsko stevilko network adapterja (ce imas starejsi tip konzole, ki ima network adapter se posebaj), ki je zraven v navodilih od adapterja.
Vse sm prav nastavil vseh pet krogcev se je obarvalo zeleno kar pomeni da sm vse prav nastavil. Ko pa pridem v central station me sprašuje po login in password pa ne vem kaj kam vpisat.
Po pošti sm dobil PIN kodo in ne vem kam jo vpisat.
Po pošti sm dobil PIN kodo in ne vem kam jo vpisat.
Emm, kako si potem PIN dobil? Saj si se ja moral registrirat, da si vpisal svoje podatke not. Tam si tudi username in password izberes...
Na playstationu :) Ko pozenes network disc, te instalacija kar sama vodi.
Najprej skonfiguriras network, ga stestiras, se priklopis na central station in si naredis username. Ko po posti dobis se PIN stevilko, ga se potrdis in to je to.
Nevem kako drugace bi lahko dobil se pin...
Najprej skonfiguriras network, ga stestiras, se priklopis na central station in si naredis username. Ko po posti dobis se PIN stevilko, ga se potrdis in to je to.
Nevem kako drugace bi lahko dobil se pin...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()
Vse sem skonfiguriral stestiral in dela ko pa se povežem na Central Station
pa me vpraša za login in username eko tukaj nevem več kaj vpisat
Hvala
LP Jan
pa me vpraša za login in username eko tukaj nevem več kaj vpisat
Hvala
LP Jan
Zgodovina sprememb…
- spremenil: manijak13 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izguba osebnih podatkov s PlayStation Network je realnostOddelek: Novice / Omrežja / internet | 10605 (7883) | 3furious |
» | SIOL prenos je vezan na username in password.Oddelek: Omrežja in internet | 2114 (1679) | Klemzz |
» | ADSL Callisto821 router (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 64532 (28227) | JoskoMacher |
» | adsl ne dela :(Oddelek: Omrežja in internet | 1805 (1337) | polde66 |
» | D-link mrk?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1078 (918) | alex32 |