Forum » Igre » COD problem
COD problem
ferkes ::
Pri igranju preko neta sm se mal igral v konzoli in vpisal kill al neki tazga. zdej mi pa striček vmre čim se premaknem. Kak nej to deaktiviram??? oziroma ka nej napišem v konzolo?
vres.ales ::
a fino suicide kao
svetovno ej
probi še enkrat /kill vpisat
drugače newem
ponovno namesto cod
svetovno ej
probi še enkrat /kill vpisat
drugače newem
ponovno namesto cod
ferkes ::
Ja baš suicide Sm probu pa ne dela, tud vgasno sm komp, pa neč, edino na novo inštalirat se mi ne da.
sj pomoje bi moral sam neki napisat pa ne vem kaj?
sj pomoje bi moral sam neki napisat pa ne vem kaj?
zerox ::
COD-a sicer ne igram ... a umreš, ko stisneš tipko za premikanje npr naprej ? So ti kje svetovali, da napišeš recimo bind w kill ? :)
unbinday tisti key, ter znova nastavi privzeto funkcijo oz nastavi tipke v menuju za konfiguracijo tipk... maybe it helps :]
unbinday tisti key, ter znova nastavi privzeto funkcijo oz nastavi tipke v menuju za konfiguracijo tipk... maybe it helps :]
Glicerin ::
mejst mam pa malo drugač error pa se ga nemorm znebit, sem že večkrat ponovno inštaliral, uporabil sm tud program registry repair pa ni pomagalo
Kakšna ideja
Kakšna ideja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Glicerin ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wolfenstein - Enemy Territory (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Igre | 81149 (7228) | Superboyy |
» | Call of duty 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 71416 (13321) | oo7 |
» | Prvi aprilOddelek: Slo-Tech | 2351 (939) | BALAST |
» | ScreenshotiOddelek: Igre | 1702 (1301) | Mavrik |
» | Windows 2000?????Oddelek: Operacijski sistemi | 980 (897) | darkolord |