Forum » Igre » Problem pri inštalaciji demotov
Problem pri inštalaciji demotov
Raziel ::
Kot naslov pove mi zadnje čase noče skoraj dobena igra inštalirati, tazadnje sem poskušal F.E.A.R., SeriousSam 2 in AoE 3 demote inštalirati pa doben ne gre pri SS2 mi javi " is not a class derived from CinstallerDialog () " pri AoE 3 pa " Error reading setup initializion file", F.E.A.R. pa ima podobno finto da pri inštalaciji javi error.
Kaj bi lahko bilo narobe? More biti nekaj na win xp ker drugače si nemorem razlagati probleme, a mi lahko kdo pomaga?
Kaj bi lahko bilo narobe? More biti nekaj na win xp ker drugače si nemorem razlagati probleme, a mi lahko kdo pomaga?
Raziel ::
Npr. katere.
Glede tega sem si zadnjič naložil TuneUp Utilities 2003 program ki optimira win xp in ima funkcijo kontrole ramov in tudi optimacije, bom poskusil ga zbrisat če je ta program kriv
Glede tega sem si zadnjič naložil TuneUp Utilities 2003 program ki optimira win xp in ima funkcijo kontrole ramov in tudi optimacije, bom poskusil ga zbrisat če je ta program kriv
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera je vaša najljubša igra vseh časov? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 39490 (17509) | msms |
» | Kaj igrati?Oddelek: Igre | 4143 (1608) | strictom |
» | F.E.A.R. COMBAT (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Igre | 11663 (8069) | gansta |
» | Age of Empires 3 - Call of Duty 2 - F.E.A.R. - Quake 4 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 10637 (8702) | AlexM |
» | S.T.R.A.H.Oddelek: Novice / Igre | 2432 (2432) | rekunius |