» »

Ping nenormalno narašča in pada

Ping nenormalno narašča in pada

schejk ::

Pred tremi dnevi sem formatiral sistem in priklopil nov disk!
v gamespy ali allseeing eye ping zgleda ok! od 20 pa do 50! ko pa pridem v igro se mi po 5 min dvigne tudi do 500! v ozadju deluje samo kaspersky! firewall od wins ne blokira igre?

vres.ales ::

kakšen ping pa majo drugi igralci

do 100! pa tud prej sm mel js takega na teh serverjih zdj pa ko pridem not mam 50 pol se pa po 2 min dvigne!

pa lahko normalno igraš ali ti šteka

nemogoce normaln igrat!

pol pa newem jaz mam velik ping samo če igram na kakšnih ameriških serverjih
če pa sem mel kdaj prevelikega pa sem samo ponovno zagnal
newem ti pomagat sorry

sem pa opazu da dokler cakam da me spawna je ping ok ko pa igram se pa dviga!! a je lahk za to krivec nov disk WD 200Gb Sata-II:8)

če maš dva diska pa maš na 200GB gor špil mogoče, ker mam jaz zdaj tudi puna slab prenos med diskoma ko sem formatiro

sm probu en disk odklopit pa ni razlike!

hunter01 ::

Katera igra?

enemy teritory

Malkec ::

isp problem...sem živel na tem dve leti. 8-O
/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /

a je lahk krivec disk?

DrBekunis ::

podobne, če ne hujše težave tudi tukaj. igra bf2- server z najmanjšim pingom je okrog 140, takoj naslednji že čez 400 intako naprej vse do 9000! virusa ni, ni spywarea, AV med igranjem izklopljen.
kateri naslov naj pingam, da bi bilo merodajno primerjati z nekom od vas?

hvala

Malkec ::

213.200.95.51

bio clanserver >:D

ping bi moral biti nekje 50.
/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Malkec ()

pri meni 99 ms z 20 ponovitvami....

dans sploh ne pridem na noben server. vsepovsod awaiting challenge v nedogled

kaj moram napisat v comand da pingam npr z 20 ponovitvami:8)

ukaz: ping ******** -n 20

shejk, ali imaš kabel?

imam adsl ce me to sprasujes! tam mam pa povprečje 54ms. sam fora je v tem da pol ko pridem na server mi ping naraste

Meni v 3 sekundah, ko se priklopim na server, ping zraste iz 100 na 900 ;(

lagometer mi kaže da zgubljam paketke tako s strani serverja kot z moje strani. obe crti skoraj popolnoma rumeni!!

korenje_ver2 ::

to se je dogajalo pri telemachu zaradi nizkega uploada. recimo pri quake3, med menjavanjem orozja je sel ping na 3333ms. verjetno se to se vedno dogaja, ce si povezan cez telemach.

sam ker si cez adsl, je malo cudno to. poskusi povezati pc direktno na adsl modem, ce ze ni, in izklopi vse filtre.

Zgodovina sprememb…

ne pomaga!

zdj sm poskusil se na kabelskem internetu in je isto. tk da vem da je krivec moj racunalnik.
ce ima kdo kakrsnokoli idejo?!?

getfrik ::

Sm mel iste fore s tem pa lahk rečem da je kriv sam operater siol ,isto mi je delal tko da kliči telekom da ti pridej meritve naredit ,caka je pa v tem pr men je blo ist stojim v igi COD pr mer vse dela pol ko se začnem muvat pa mi popizdi ping ,sumim pr teb da ti upload zafila prehitr,vzrok lahk da je vaša centrala nabita zato se pojavijo problemi siol škrtari s pipico in jo noče opret :D !Na vsak način ti morjo to zrihtat če ne pa zamenji ponudnika storitev !!!:))

Kot sem že zgoraj omenil imam podobne probleme. Nenormalni pingi (tudi čez 20000), s tem, da sem preveril pri kolegih, ki imajo istega kabelskega operaterja in imajo ping zelo nizek. Zdej ne vem, a je pri kablu tudi kaj pogojeno z oddaljenostjo. Ampak ti problemi so zadnjih 14 dni, prej nikoli.

Dr Evil ::

Lahko,da je hardwer kriv.Meni pri Battlefieldu 2 če igram z terratec zvočno ping ful naraste,če pa preklopim na zvočno na matični plošči,pa je ping ok.Poslušaš prek SPDIFA?

pri meni je ping nenormalen že v command prompt, tako da ni problem samo na serverjih.

Kar se tiče mojih visokih pingov, je zadeva rešena. Bil je problem s strani ISP-ja, sedaj so razbremenili omrežje in dela bp.

Storm ::

Mene pa zanima, zakaj v na novo imnstaliranem ASE ne vidim večine zastavic držav in torej ne morme sortirat slovenske serverje....da bi jih najdu...
Markec The Great

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ping

Oddelek: Omrežja in internet
225813 (5408) SasoS
»

Kako odpraviti odzivni čas (ping) ???

Oddelek: Omrežja in internet
444190 (3119) antonija