» »

Nastavitev domene

Nastavitev domene

tomaz321 ::

Mom problem:

Na DomainSite.com sem kupil domeno, le to pa bi rad uporabil na enem drugem free serverju, kjer že imam account. Kaj moram narediti, da mi bo ta server, kjer gostujem, to domeno prevzel?

Možne nastavitve pri DomainSIte so:
URL Forwarding
DNS Management

Možne nastavitve pri hosting serverju pa mam tut nek Hosted domains nastavitve.

Jaz sem zaenkrat nastavil na hosting serverju pod hosted domains ime domenem, ki ga hočem hostat (nč več- kje sem to registriral),
pri domainsite pa sem nastavil pod DNS management oba dns naslova od free hosting serverja. A naj bi to špilal (neki sm bral, da morjo to še preštimat, ampak naj bi trajal do 2 dni)?
Drgač mam pri domainsite DNS management nastavitve sledeče:
Record type (A,MX,CNAME,NS;TXT,IPV6)-jaz sem A izbral, pol sem pod record hoast izbral domeno, ki sem jo registriral (www.xxxxx.xom) pod record answer pa sem dal IP od hosting serverja - oba DNSa k sta od tega mojga zastonj serverja, pol je pa še TTL ki je po defaultu 300.

A bo to šilal oz. kako naj nardim, da bo?

tomaz321 ::

Kaj se res noben na to ne spozna?

Skrata men je nekako uspelo tako, da sem dal na free serverju da hostam Domeno (www.xxxx.com), na sitedomain pa sem dal, da ta domena ni vec na njihovih serverjih ampak sem dal imena DNS serverjev od mojga free serverja (to je blo po menujem server names)!

Pol je stran normalno delala, sedaj pa vsake toliko casa ne dela in me preusmeri na ...parking.php..., pol pa spet dela! Smesno mi je tudi, da se zgodi, da meni ne dela, medtem ko pa prijatelju istocasno pa dela - isti page seveda??? Kje bi lahko bil problem??

'FireSTORM' ::

probaj kontaktirat administracijo(admina po domače) tegale free serverja
Those penguins.... They sure aint normal....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

preusmeritev domene

Oddelek: Pomoč in nasveti
162348 (2106) NeMeTko
»

Domena in DNS - problem

Oddelek: Izdelava spletišč
71475 (1345) Gwanaroth
»