Forum » Omrežja in internet » apache+php+mysql in IIS
apache+php+mysql in IIS
xpozed ::
V brezhibnem delovanju imam apache+php+mysql (na win xp) in me zanima sledeče; želim, da bi iz različnih domen lahko dostopal do različnih strani na mojem serverju. Vem da temu na win služi IIS, samo me zanima zdaj ali mi bo po inštalaciji IIS kaj "zbrkljalo" trenutne nastavitve apache+php+mysql ali bo vse delovalo naprej normalno?
Vem da se bo nekaterim zdela moja dilema smešna... a tole delam prvič in res ne bi rad na novo postavljal vsega in me zato zanima če bo vse ok...
Vem da se bo nekaterim zdela moja dilema smešna... a tole delam prvič in res ne bi rad na novo postavljal vsega in me zato zanima če bo vse ok...
Kami ::
Poglej virtualhost del v confu, tam nastavljaš na kiri direktorij kaže katera domena/poddomena/ip...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 252791 (27456) | miko22 |
» | Izbira pravega linuxaOddelek: Operacijski sistemi | 1897 (1759) | gpg |
» | IIS in Apache na enem računalnikuOddelek: Izdelava spletišč | 1260 (1184) | webfreak |
» | apache lokalno za testiranjeOddelek: Izdelava spletišč | 1085 (917) | Red_Mamba |
» | Personal web server(/&%$ROddelek: Programiranje | 1479 (1286) | alesrosina |