Forum » Igre » Deus Ex
Deus Ex
bbobst ::
Imam piratsko verzijo tega špila,nadgrajeno na 1.104.
Prva stopnja deluje normalno,ko pa začne nalagati drugo stopnjo,javi tole napako:
Kaj bi tole blo narobe?
Prva stopnja deluje normalno,ko pa začne nalagati drugo stopnjo,javi tole napako:
Kaj bi tole blo narobe?
frudi ::
luštn error mesđ, sam žal se mi niti sanja ne, kaj bi to lahko pomenlo
morda zjebana inštalacija al pa kaj vem kaj...
morda zjebana inštalacija al pa kaj vem kaj...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Tomi ::
Hm, piratski Deus Ex ima zelo rad napake med inštalacijo.. Preverjeno, sam sem ga moral namestiti trikrat, preden je sploh delal v redu.. Še enkrat ga daj gor ( pa sejve shrani ), in to na čimbolj prazen disk..
Pa prej zaženi obvezno Scandisk in Defrag...
Sedaj bi moralo delati..
Pa prej zaženi obvezno Scandisk in Defrag...
Sedaj bi moralo delati..
metrodusa.blogspot.com
MRB0rYS ::
Men je tud začelo nekaj štekat pa nevem kaj kar v windows me vrže sredi špila alpa zmrzne že kar na začetku nevem zakaj mogoče zato k sem dal na 32 bit grafiko a kaj
b0rys
bbobst ::
Sem ga deletou ,pa še enkrat samo osnovno naložil.Zdej dela OK.Zgleda da je nekej narobe z nadgraditvijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Deus Ex: Mankind Divided (Deus Ex Universe) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 44573 (9773) | Zmajc |
» | MAX PAYNE is O U T !! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10004 (3102) | Jerry000 |
» | Deus Ex: Human Revolution (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 85194 (47168) | Bor H |
» | Deus Ex 2: Invisible War (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6246 (4497) | Freelancer |
» | MAX PAYNE tezave??Oddelek: Igre | 917 (692) | Kriko |