» »

Deus Ex 2: Invisible War

Deus Ex 2: Invisible War

«
1
2

BaRtMaN ::

Kako ne-fer, da tale igra še nima svoje teme, komaj dobra 2 meseca pred izidom! Za nas so spet poskrbeli na GameSpyju, saj so nekega srečnika poslali na preizkušnjo Xbox verzije. Slinjenje obvezno.

EDIT: spremenil sem eno besedo.
  • spremenil: BaRtMaN ()

Rumko ::

jst sam upam da bo tud linux verzija, ce ne deus ex 2 ne bo vidu mojga diska vsaj dokler pod wine ne bo normalno delu :((

BaRtMaN ::

Torej upaš na OpenGL?

Rumko ::

jst upam na karkol sam da bo pod linuxom delal :D

Highlag ::

A pod linuxom je pa lahko hroščat?
Mislim, da bi moral biti ves software, ki ga dajo na police in potem zanj zahtevajo denar brez hroščev. (no vsaj takih, ki ti grenijo življenje)

Drugače pa: Pismo se tale jesen že vleče >:D
Čakamo Star Wars: Jedi Knight Jedi Academy, Deusx2, Halflife2, Doom3 ..... >:D

Rumko ::

ce bo samo in le deus ex 2 prsu vn me prou nc nau brigal za ostale spile >:D

Jok3r ::

Enka je bila zakon :D, bomo vidl kaj bo z dvojko !!!

Rumko ::

ce bo dvojka vsaj tok dobra kokr je bla enka je ze uspesnica (in my opinion)

BaRtMaN ::

Highlag: po mojem si pozabil dodati na spisek Call of Duty. Mogoče mi je tako všeč, ker se MoHAA še dotaknil nisem, ampak zgleda orng kul. Še dobro, da sem comp nadgradil poleti. :D

speed machine ::

Deus Ex je mel eno najboljsih zgodb, kar sem jih vidu v igrah. Pa tud pritegnu te je. No tak kot je joker reku, deus ex zakon.

Mavrik ::

Na žalost se mi zdi da bodo igro, po vsem kar je bilo povedanoga, zaj*****.
The truth is rarely pure and never simple.

jRk0 ::

ce bo vsaj tako dobra kot 1ka nimamo kaj bat:)
1ka je moja najboljsa igra. ful me je noter potegnla pa vse. in dokoncam samo igre ki me res potegnejo noter. in ta me je res:D

bo pa problem tudi hardware pomoje:) pricakujte ad na 1800+ pa radeon 8500 rang pomoje ne bo delalo suuuper :)
You fuck up once, you loose two teeth.

Highlag ::

@ Bartman

Žal za Call of duty še nisem slišal :8)
Ma bom pogledal za kaj se gre!

:D

BaRtMaN ::

Call of Duty je podobna Medal of Honor.

Pa še link do intervjuja z Warrenom Spectorjem, očetom prvega Deus Exa. GameSpy (spet :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BaRtMaN ()

BaRtMaN ::

GameSpy Deus Ex: Invisible War Preview - rahlo so rzočarani nad grafiko :|
GameSpy: Deus Ex: Invisible War Characters - spoilerji! But who cares.

Špil bo kmalu zunaj!

Predator ::

najprej izide x2, potem pa še deus ex2, tole bo happy december >:D

undefined ::

> najprej izide x2, potem pa še deus ex2, tole bo happy december

And me with an outdated system... ;)

Eh, bomo pa Privateer 2 igral. Špil še vedno noro seka, čeprav je že malo star. Vedno sem trdil, da je mel Origin superiorno grafiko pri space-simih, škoda le, ko jih je po odkupu iz strani EAja moral opustiti. :\

Predator ::

Deus Ex 2 Demo Tomorrow... Sorta
November 19, 2003 - You may have heard that there would be a demo of Deus Ex 2 released tomorrow and you have indeed heard correctly. Unfortunately, for the first 24 hours it will be a FilePlanet (yeah them) exclusive and it is unknown at this time whether you'll have to be a subscriber, paid or otherwise, to download it and additionally, whether it'll use the god awful Ez Pad software to prevent the demo being mirrored on other sites and through Bit Torrent.

Thanks to Worthplaying for badgering Eidos to acquire this elusive information.

še link

undefined ::

Eidos je spoštljiv založnik.. za razliko od EA. Zakaj Microsoft ne kupi EA, to bi bla popolna združitev. :\

Eh, malce off-topic. ;)

Predator ::

Tr0n ::

Zunaj je demo. Navali narode! :D

Deus Ex 2: Invisible War Demo [224.15 MB]

NoUse4AName ::

Meni se zdi demo totalno porazen. Odzivanje modela je zelo tecno, grafika bedna, pistola ocitno strela gumijaste metke, itd.

BaRtMaN ::

Demo mi je praktično nemogoče dobit, še BT downloada samo 10kB/s. :|

NoUse4AName ::

Jas sem iz shackfiles downloadal. Sicer mores par minut pocakat, ampak ko enkrat dobis so ponavadi hitrosti okoli 100k/s

monster-x ::

Nič posebnega...
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

Freelancer ::

Js sm prov razocaran. Sej nekako sem sumil, da bo vse skupaj polomija.
Kot prvo: govorili so takole: "Enko smo prevec zakomplicirali, dvojko bomo poenostavili...". Sem ze kar vedel kam to pelje...
Vmesnik je z eno besedo beden. Js ne razumem, kako je ta vmesnik bl simpl od tistega v enki?!? Pa tud ne gre mi vkup, kako lahko shotgun in plocevinka pijace oba zasedeta 1 kvadratek???
Zdej js nevem a sm totalno blesav al je to res, da so metki isti za vsa orozja? Js poberem clip in kar naenkrat mam poln indikator za metke pri vseh orozjih, tud prazni se potem z uporabo pri vseh? Pa a sploh se obstaja reload? Ker meni ni nikol reloadalo pa tud tipke ni za bindat blo nikjer...
Sploh pa je vse skupaj prelahko. Recimo ce se odlocis vse pobit fuknes ene par spider bot granat, teb pa ni treba niti s prtom mignit, ceprov mas orozarne za pobit polovico mesta. Pa kje je svoboda? Kje naj bi dobil 1000 kreditov, da placam zenski tisti dolg? Enostavno jo moras ubiti. OK, sej vem da je to demo in da v celi verziji verjetno imas denar, ampak vseeno. To naj bi bil kao showcase, navsezadnje.
Sploh pa je to vse skupaj neuravnotezeno. Tam se bom fukal pol ure, da bom napraskal tistih 1000 kreditov, da tisti kurbi placam, medtem ko lahko samo vrzes tri spider bot granate (ki lezijo vsepovprek) in problem je resen v eni minuti. Mislim halo? Ce ze mors placat 1K, potem naj bo vsaj security zajeban... Tko se ti ze ko prides tja zdi brezveze, da bi placeval komurkoli... Ce bil objective dobro zavarovan, potem bi vsaj pretehtal, ce se ti splaca spopadati z njimi. Ne pa tole no... mislm brezveze cist... en kup ene nacickanosti, barve so GNILE dobesedno, grafika je cist bedna, men sploh ni bistveno lepsa od enke, spil je cudno neodziven (en kup nepotrebnih animacij in cakanja)... U glavnem moje mnenje je: why bother?

Predator ::

žal se lahko samo podpišem pod zgornji post ;((
očitno gre trend k pootročtvi težavnosti nadaljevanj ( commandosi, unreal, deusx2... ), normalno da bom igro kupil zato da se je*em z njo 1 mesec, ne zato da bo bolj enostavna...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Predator ()

Freelancer ::

Zgleda, da so zlati casi res dokoncno za nami... Lahko upamo, da so samo demo zangojili, ampak nic kaj obetavna ne zgleda tale situacija.
Je se kdo mnenja, da ima glavni lik (moski spol) lamerski glas?:) Eni so se ze na JCjem pritozevali, ampak ce primerjam JCja z Alexom lahko recem, da je JC Fonzie, Alex pa Steve Urkel... :) Upam, da je picka kej bols, ampak se mi niti probat ne da, ker mi je vse skup dol padlo.

Highlag ::

Ravnokar sem obrnil demo.

Vmesnik je pač močno spremenjen in količina stvari, ki jih lahko nosiš okoli omejena na minimum. To vse je prilagojenu Xboxu in njegovemu igralnemu ploščku.

Če bi hotel zbrat denar nebi bilo problema. Sam sem nabral nekaj čez 1000 kreditov. Motilo me je le, da so bile moje poškodbe prehitro smrtne, medtem, ko so moja orožja naredila malo škode. Motolo me je tudi, da si demo nikakor ni zapomnil mojih nastavitev tipkovnice. Vmes se mi je igra večkrat minimizirala (med npr. ogledom knjige) in task bar od oken je med snemanjem nove lokacije skakal pred okno igrice. Upam, da bo končna verzija brez teh hroščev.

Drugače pa je okolje zelo pestro in zanimivo. Na vmesnik se bo pač treba navadit.

BaRtMaN ::

Demo sem probal pa ga koj zudi zbrisal. Enostaven vmesnik? V enki je sigurno boljši. Grafika? Slaba in preveč strojno zahtevna. Sem dobil občutek, da so stvari narejene po istem kopitu kot v enki, kar je še kar v redu, ampak je pa menjavanje orožij prepočasno. In ja, municija je za vsa orožja enaka! ;(( Prav vidi se, da je njihov prvi cilj Xbox in ne PC.

Mavrik ::

Pa naj idejo nekam v PM... eno izmed redkih iger za katero sem bil 100% prepričan da bom dal tistih 10 čukov so spet zabluzili...
Sicer že zgodnje napovedi niso bile obetavne, toda da pa tako poneumijo celo stvar je pa preprosto žalostno... kaj zaboga so mislili?!

Eh... In potem se pritožujejo nad piratstvom ;((
The truth is rarely pure and never simple.

Tr0n ::

Ne vem, ali je ta spil hardwarsko tako zahteven ali je kaj narobe s izvorno kodo. Namrec miska ima delay, vse skupaj deluje zelo okorno.

Verjetno nucas kaksnega P4 in DX9 karto, da lahko normalno spilas.

Fuj!

NoUse4AName ::

Glede miske mislim, da je tako narejeno in nima veze z hitrostjo racunalnika. Ker mam jas vec kot dovolj fps.

Mavrik ::

In to bi naj vzporedno razvijalo tako za Xbox kot za PC? Saj pa bolj vidi da je stvar narejena za konzole kot pa Halo-ju. Da ne govorim da mi je z vklopljenim FSAA na 800x600 štekalo do amena. In kje so uporabniška imena in gesla za hekanje? Skilli?
Vmesnik je pa bolj glup kot je sploh možno.
The truth is rarely pure and never simple.

Tr0n ::

NoUse4AName: Ne vem, zakaj bi misko namenoma tako sprogramirali. Kolko sem bral na tujih forumih, dela folku, ki ima dobro masinco, cisto normalno.

NoUse4AName ::

Moj racunalnik je XP2100+ in FX5900. FPSjev sem imel vec kot dovolj in se mi je model sevedno zdel neodziven.

speed machine ::

Se strinjam z NoUse4AName. Igra nima pravega odziva pri hitrih merjenjih. Ker ima nekaksen zakasnitveni cas nastavljen. Ko hoces na hitro se obrnat za 180 stopinj, pa nazaj, bi pogled mogel obmirovati takoj ko spustis misko, ne pa da se pripelje sele kaksno desetinko sekunde pozneje. Upam da bo to v originalu popravljeno, ce je slucajno sprogramirano tako. Ceprav ne razumem kaksen pomen bi to imelo na kvaliteto igre.
Tr0n: tist folk ko trdi da jim dela normalno, so hardcor igralci, al eni tistih ki majo 20FPS pa pravjo, da igra dela tekoce?
Kaksen quake z taksnim delay-em bi blo tezk spilat.

Fury ::

Jap tale demo so zelo zasustral... ampak! AMPAK! ;)

Vsi ki ste blazno razocarani, preberite tole in se enkrat probajte

Jest sem bil tut cist razpizden, pol sem mal prebral naokoli in sem vidu da je dost stvari popravljivih, sem pa seveda se vedno jezen na tele k so tale demo tkole slampasto nardil.


Pazite zdej vsi razocaranci... prvo tezka dejstva:

-DA, vsa orozja majo ISTI ammo. Se da navadit. Pol ure rabis
-DA, UI so zjebal cist, ampak! SE DA NAVADIT! Res. In je cist isto funkcionalen kot v enki. Pol ure rabis :)
-DA, Damage je OBUPNO premajhen, amapk obstaja fix ;) o tem kasneje
-DA, Fonti ko beres knjige so OGROMNI - obstaja fix
-DA, demo si ne zapomne nastavitev za tipke - obstaja fix
-DA, spil ma cudno logiko glede sejvanja ostalih settingo - obstaja fix
-DA, mis cudno zamuja in sploh je neki narobe - obstaja fix.
-Da, mnogo ostalih stvari je poenostavljenih, ampak ne tok zlo prevec. se da navadit.
-DA, fizika ma par bugov, predvsem glede clipanja ob steno.

in JA, da se zbrat tist dnar za uno zensko (stavis na greasele v greasel pit-u pa se ubijes enga v stanovanju)

-NE, grafika ni tok zlo bedna - so zlo dobre sence, ki so pozresne, sicer spil ni blazno dobr carmack style zoptimiziran, sam kaj ces. tudi detail texturi mankajo v demotu in podobno.

Torej zdej fixi:

Default.ini se nahaja v Deus Ex Invisible War\System

Q: Tipke se ne shranijo?!
A: Pojdi v My Documents\Deus Ex in tam odstarni read-only atribut od fajla user.ini (z desno klik gor, properties, das klukco stran, ok):)

Q: Vse se premika cudno lebdece?!
A: V user.ini v My Documents\Deus Ex zamenjaj vse
XXX = LALALA 1.000000 z LALALA 0.800000 :) in beri se spodnji Q/A

Q:Miska je neodzivna, zamuja, kaj je to sranje!?
A: V default.ini popravi MouseLagThreshold na 0

Q: HUD se mi zdi prevec na sredini, hocem da je bolj na robu!
A: V default.ini poisci vrstico FOV__d=61 in spremeni stevilko na 70 ali 68 ce ti je 70 prevec. Voila! :)

Q: Se kaksen dodaten A NIC MANJ OBVEZEN :) popravek?
A: Evo...
1. CacheSizeMegs=1 v default.ini nastavi na 16
2. Use32BitTextures=True ce ti graficna dovoli - polepsa texture
3. UseDirectDraw=True baje doda se par frejmov
4. DetailTextures=True naj bi nekje lepse zgledalo
5. Overbright=False naredi bolj realisticen lightning
6. Decals=True Naj bi dodal bulletmarke ipd. na stenah..

Q: Fonti so prevelki!!
A: Odpri default.ini in se igraj s temle.. prva stevlika pomeni velikost fonta.. zadeva je bolj na koncu fajla ce se ne motim.

SmallFont10__d=DX2_Font,0.86,0.80
MediumFont16__d=DX2_Font,1.1,0.80
HudFont12__d=DX2_Font,0.86,0.80
HudFont14__d=DX2_Font,1.0,0.80
HudFont16__d=DX2_Font,1.1,0.80
HUD_HelpText__d=DX2_Font,0.86,0.80
HUD_SmallText__d=DX2_Font,0.69,0.80
HUD_CornerHelpText__d=DX2_Font,0.65,0.8
HUD_DataLink__d=DX2_Font,0.86,0.80
HUD_Inventory__d=DX2_Font,0.86,0.80
HUD_Convo__d=DX2_Font,1.1,0.80

Recimo rahlo pomanjsani: (copy/paste)
MediumFont16__d=DX2_Font,0.6,0.80
HudFont12__d=DX2_Font,0.6,0.80
HudFont14__d=DX2_Font,0.6,0.80
HudFont16__d=DX2_Font,0.6,0.80
HUD_HelpText__d=DX2_Font,0.6,0.80
HUD_SmallText__d=DX2_Font,0.6,0.80
HUD_CornerHelpText__d=DX2_Font,0.6,0.80
HUD_DataLink__d=DX2_Font,0.6,0.80
HUD_Inventory__d=DX2_Font,0.6,0.80
HUD_Convo__d=DX2_Font,0.6,0.80

Q: V sovraznika spalim 100 metkov pa se kr ne pade
A: Odpri default.ini in najdi tole:
; AI Damage multiplier - damage AIs take from player
Difficulty_AI_Damage_Easy__d=1.25
Difficulty_AI_Damage_Normal__d=1.0
Difficulty_AI_Damage_Hard__d=0.75
Difficulty_AI_Damage_Real__d=1.5

zadnje stevilke zamenjaj s 5.0 in zadeva deluje dobro :) lahko pa tudi malo nizjo vrednost probate.. mogoce vam bo prevec.

Q: Resolucija se skos resetira!?!?
A: Ja, vecina settingov se shrani v SAVE GAME! .. torej. Nastimaj kot hoces, pojdi v igro in takoj sejvaj, naslednic ko bos nalodal igro bo vse pravilno spet.

Lahko pa ce te moti tisth par sekund 640x480 naredis se tole:
V default.ini zamenjaj vse 640 in 480 s tvojo resolucijo.. razen tele: AMPAK POZOR! ZNA BIT KEJ NAROBE Z POZICIJO STVARI NA EKRANU! PRI MENI SICER NI AMPAK ZA VAS NE VEM! :)
AssumedUIScreenWidth__d=640
AssumedUIScreenHeight__d=480

Q: Zvok se mi zdi rahlo slab, kaj naj naredim?
A: v default.ini zamejaj vse OutputRate=22050Hz z OutputRate=44100Hz
Lahko das tudi Channels na 32

Q: POMEMBNO ZA FPSJE! Spil steka ko prasica / Spil je meglen na nekih mestih?!
V OPTIONSIH OBVEZNO ISKLOPI BLOOM!!! OBVEZNO!

Zakaj lahko inventory odprem z V zapret pa morm z ESC!?
A: Ni treba! V default.ini najdi sekcijo [InventoryMenuLayerBindings0] in dodaj V=MenuBack
isto velja za biomode (B=MenuBack eno sekcijo nizje) in datavault (N=MenuBack se eno sekcijo nizje)


------------------

Dodajam se moj default.ini (nima pomanjsanih fontov pa za meni resulucijo nism zihr da dela.. itak pol sejvas pa si vse zapomne)

Uber config, nezazipan (right click, save as ;))

------------------

No skratka.. upam da je tale polurni esej komu kej pomagu in se mu bo spil zdel zdej celo znosen... res je velik zadev spremenjenih, je pa se vedno tisti dobri stari deus ex svet in tist obcutek, ko cist not pades. jest ga bom vseeno kupu, ker se mi ne zdi prevec slabsi od enke.. mal prevec poenostavlen, ampak ko se navadis je vseeno skrajno kul spil.

da ne bo pomote.. na zacetku sem bil ravno tako razocaran kot vas je vecina tukaj.. sedaj nisem vec :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Fury ()

Fury ::

KER DOLG POST!! HUDO ! Sam seb se zdim prov zelo ustrezljiv 8-O :D 0:)

Tr0n ::

Bah, ce si morjo uporabniki sami to popravljat, jih je lahko sram.

Vesoljc ::

pa sej je samo demo... 8-)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

BaRtMaN ::

Bah, ce si morjo uporabniki sami to popravljat, jih je lahko sram.

Točno. Recimo, da špil kupiš, ne pričakuješ in nočeš takšnih sitnic.

Tr0n ::



Final game bo verjetno kewl.

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Predator ()

Fury ::

sem vam samo probal pomagat in ja, jest sem tut razocaran da teh stvari ni po defaultu notr...

Tr0n ::

Cenimo tvoje prizadevanje :).

BaRtMaN ::

Komentar na dumbed-down version sliko: Ni bil Warren Spector vodja projekta, kar je jasno vsakemu, ki je redno spremljal tole temo in moje linke. Se kar vidi, da ni bil on in-charge. :(

Tr0n ::

Fury ::

pa je kdo od vas probal moj ini fajl ki sem ga pripel.. samo za foro.. se vam je zdelo kej bolse?

BaRtMaN ::

Fury: sem zbrisal demo, tako da ne. :(
Sem se pa podpisal v peticijo.

Freelancer ::

Js sm tud ze zbrisal demo, tko da nism mel priloznost sprobat.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

System Shock 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
7112044 (2656) oo7
»

Deus Ex: Mankind Divided (Deus Ex Universe) (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
27841592 (6792) Zmajc
»

Thief 3: Deadly Shadows

Oddelek: Igre
221618 (1131) Freelancer
»

Deus Ex 2: Invisible War steka ful

Oddelek: Igre
251305 (961) Freelancer
»

To jesen oziroma zimo najbolj pričakujem...

Oddelek: Igre
231569 (1238) Thanatos

Več podobnih tem