Forum » Izdelava spletišč » Izdelava spletne strani
Izdelava spletne strani
marpe ::
Zanima me v katerem programu bi kot začetnik najlažje izdelal stran na zahtevnostni stopnji http://www. S-gimled. Lj. Edus. Si/ v treh jezikih.
Sem totalen začetnik, zato prosim za razumevanje.
Hvala
Marko
Sem totalen začetnik, zato prosim za razumevanje.
Hvala
Marko
- polepsal: Primoz ()
tec ::
Zato bos potreboval kar nekaj znanja. Prvo mora obvladat html in css, potem se spustis na php. Pomoje bo kar trajalo kaksne 3 mesece, da bos nekaj takega postavil. Sej ubistvu stran ni nic posebnega, vendar je toliko napredna, da je ni mogel postavit en zacetnik.
Predlagam, da si pogledas kaksne ze narejene portale in jih sam mal predelas. Jezike je tudi dokaj komplicirano postavit, ker moras potem ze bazo uporabit, oz. moras uporabit jezikovne datoteke. Uglavnem...pomoje bo tole prevec za zacetnika.
Aja..pa v urlju ni presledkov in velikih zacetnic, tko da drugic ne dajaj takega linka.
Predlagam, da si pogledas kaksne ze narejene portale in jih sam mal predelas. Jezike je tudi dokaj komplicirano postavit, ker moras potem ze bazo uporabit, oz. moras uporabit jezikovne datoteke. Uglavnem...pomoje bo tole prevec za zacetnika.
Aja..pa v urlju ni presledkov in velikih zacetnic, tko da drugic ne dajaj takega linka.
adrian007 ::
Cena knjige nima primerjave z denarje, ki ga lahko dobiš, če osvojiš znanje knjige in delaš v tej smeri.
tec ::
Ce se mislis lotita takega projekta, potem ne glej na to kaksen program bos vzel, ampak katere jezike se bos moral naucit. Rocno kodiranje ti tukaj ne uide, zato se raje zacni kodo ucit, kot pa program studirat.
r5r ::
Pomoje za začetnike ne ostane drugo kot navaden ASCII urejevalnik teksta, brskanje po http://www.w3schools.com/ in igranje z html tagi.
And it makes me wonder.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 273925 (3343) | edi123 |
» | Kje se kaj učite online?Oddelek: Programiranje | 6352 (4265) | scipascapa |
» | Urejevalnik?Oddelek: Izdelava spletišč | 7053 (5776) | MisterR |
» | Izdelava spletne strani (amatersko) čoko&sexOddelek: Izdelava spletišč | 4496 (3658) | Lion29 |
» | kateri program za izdelovanje spletišč je najboljši!Oddelek: Izdelava spletišč | 2831 (2103) | R33D3M33R |