Forum » Pomoč in nasveti » WD 40G 7200 PROBLEM
WD 40G 7200 PROBLEM
cyber ::
hi
Zadeva je naslednja imam wd 40 giga disk ki pa se mi ob zagonu ustav,to pomen da mi during a read verify command couldnt be copmleted ali busy time out
Kaj v takšnem primeru storiti vsakršen nasvet mi bo prav prišel.
Upam da mi boste pomagal, da se bo našel vsaj nekdo ki ima izkušnje z diski in mi končno pomagal ker bom drugače znorel.
Zadeva je naslednja imam wd 40 giga disk ki pa se mi ob zagonu ustav,to pomen da mi during a read verify command couldnt be copmleted ali busy time out
Kaj v takšnem primeru storiti vsakršen nasvet mi bo prav prišel.
Upam da mi boste pomagal, da se bo našel vsaj nekdo ki ima izkušnje z diski in mi končno pomagal ker bom drugače znorel.
ChiefThunder ::
ok; še jz mam en problem, pa da ne bom novega topica odpiru... torej, kolega je kupu ibm IC40gb, inštalirau Win XP, zadeva pride do verifying DMI pool data, pol se pa ustav... kva nardit. Na starem disku 3,2 mu je delalo brez problemov...
cyber: kateri sistem imaš? si že probal sformatirat?
cyber: kateri sistem imaš? si že probal sformatirat?
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Sistem . Win me : abit bx 133
C2 633@960
512 rama
dva diska wd 20 ter wd 40 oba ata 100/ 7200
ja kolikor sem videl chef imaš enak podoben problem dober jaz svojega zdej rešujem z data life guard utility vendar zadeva traja cirka za moj disk štiri ure zadeva mi pobriše cel disk ,finta je pa še v tem da mi zadeva ne najde nobene napake ali bilo kaj, pa da bi vsaj vedel da je fuč sicer disk je še dokaj nov tko da ga bom nesel nazaj v trgovino saj je itak garancija v kolikor ga ne uspem rešit.
C2 633@960
512 rama
dva diska wd 20 ter wd 40 oba ata 100/ 7200
ja kolikor sem videl chef imaš enak podoben problem dober jaz svojega zdej rešujem z data life guard utility vendar zadeva traja cirka za moj disk štiri ure zadeva mi pobriše cel disk ,finta je pa še v tem da mi zadeva ne najde nobene napake ali bilo kaj, pa da bi vsaj vedel da je fuč sicer disk je še dokaj nov tko da ga bom nesel nazaj v trgovino saj je itak garancija v kolikor ga ne uspem rešit.
Aja pa danes sem ga že dvakrat z data brisal in vsakič ko sem dal particije na novo, ker sem hotel imet tri , mi je napravil isto zdej ga zopet brišem sam bom naredil dve particiji, če mi pa še to ne uspe pa nazaj v trgovino pa ga zamnjam za nek no name disk ki bo zagotovo delal sam ata100 ter 7200 more bit.
Kar se pa tiče formatiranja ne gre, ker niti v dos ne morem prit z njim ker se mi ustav ob bootanju sam z data life boot disketo ga lahko zbootam in zbrišem vse komplet ter particije tud.
Kar se pa tiče formatiranja ne gre, ker niti v dos ne morem prit z njim ker se mi ustav ob bootanju sam z data life boot disketo ga lahko zbootam in zbrišem vse komplet ter particije tud.
Končno zadeva dela winsi naloženi disk sem dal ta večji na slave, bom ga še probu dat na master, zgleda da mu tri particije ne ležijo čeprav to ne bi smelo bit ovira škoda mi je bilo samo podatkov ki sem jih vse zgubu ki sem jih imel na disku tem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdi disk WD 2TB neprepoznanOddelek: Pomoč in nasveti | 4077 (3748) | RuN |
» | Problem s particijama na trdem diskuOddelek: Strojna oprema | 2038 (1499) | solatko |
» | Pomoč - Raptor.Oddelek: Strojna oprema | 2249 (1637) | billy |
» | Na disk WD120JB kloniral Maxtor 60Gb in stvar je pocasnejsa (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4685 (4039) | Boky |
» | Kolikim je umrlo IBM IC7 40Gb diskov? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 11557 (7185) | ChiefThunder |