Forum » Pomoč in nasveti » Verbatim težave in preusmeritev na freesexparty
Verbatim težave in preusmeritev na freesexparty
dimitrijus ::
Pozdravljeni!
Imam težavo pri zapisovanju na Verbatim DVD-je. Kupil sem Verbatim DVD-R 16x. Kao je narejen po advanced AZO+ tehnologiji. Nero mi javi, da DVD ni wrajtable! Pekač je Sonijev DVD RW DWD-D22A.
Kje je težava? Ali lahko na te medije pečem samo z 16 kratno hitrostjo, ki je pa moj pekač ne podpira....?
In še zanimivost! Na NOTRANJI strani deklaracije (nevidno ob nakupu) je Verbatim zapisal, da bo za starejše pogone morda potrebna posodobitev vdelane programske opreme in, da naj obiščem www.dhdhs.com za več informacij. Grem na omenjeno stran a je ne vidim, ker te v momentu preusmeri na frisexparty stran. Mislim, za popizdit.....
Kaj storiti? Jezen sem!!!!!!
Dimitrij
Imam težavo pri zapisovanju na Verbatim DVD-je. Kupil sem Verbatim DVD-R 16x. Kao je narejen po advanced AZO+ tehnologiji. Nero mi javi, da DVD ni wrajtable! Pekač je Sonijev DVD RW DWD-D22A.
Kje je težava? Ali lahko na te medije pečem samo z 16 kratno hitrostjo, ki je pa moj pekač ne podpira....?
In še zanimivost! Na NOTRANJI strani deklaracije (nevidno ob nakupu) je Verbatim zapisal, da bo za starejše pogone morda potrebna posodobitev vdelane programske opreme in, da naj obiščem www.dhdhs.com za več informacij. Grem na omenjeno stran a je ne vidim, ker te v momentu preusmeri na frisexparty stran. Mislim, za popizdit.....
Kaj storiti? Jezen sem!!!!!!
Dimitrij
dimitrijus ::
Link je res dvdhs.com. Ampak na okroglem lističu, ki je v škatli, v VSEH 22 jezikih (in verjetno tudi v arabščini, čisto spodaj) piše naj gre uporabnik na www.dhdhs.com Mislim res fora...
Drugače pa je problem rešen. Upgrade firmwareja (poflešati dvd z novo kodo)...
Zdaj snema tudi na te ploščke....
Eno vprašanje: Je normalno, da je obremenitev procesorja med snemanjem DVD-ja 100% Imam Athlon 64 3000+ na 2 GHz in 1G Rama...Vse tovarniško (nenavito) nastavljeno?
Dimitrij
Drugače pa je problem rešen. Upgrade firmwareja (poflešati dvd z novo kodo)...
Zdaj snema tudi na te ploščke....
Eno vprašanje: Je normalno, da je obremenitev procesorja med snemanjem DVD-ja 100% Imam Athlon 64 3000+ na 2 GHz in 1G Rama...Vse tovarniško (nenavito) nastavljeno?
Dimitrij
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje pa vi kupujete DVDR/DVDRW medije? (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Kaj kupiti | 99323 (28425) | pingo76 |
» | DVD + tiskalnik Philips DVDR16LSK LightScribeOddelek: Kaj kupiti | 2397 (1988) | Mirč |
» | Firmware za NEC 1300aOddelek: Strojna oprema | 957 (833) | pumaxx |
» | Kateri DVD+/-RW? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9594 (7218) | AtaStrumf |
» | DVD medijiOddelek: Kaj kupiti | 2126 (1502) | TheHijacker |