Forum » Strojna oprema » Firmware za NEC 1300a
Firmware za NEC 1300a
Dus ::
Dost mam neuspehov pri zapisovanju DVD-jev (nero sporoči da je disck Illegal). V dostih člankih sem zasledil, da so lastniki NEC 1300a updatal firmware. Ker pa nimam izskušen me zanima kje najti taprav firmware, kako ga namestiti in kaj bi lahhko šlo narobe. Prosim, da pišejo uporabniki z izkušnjami.
WildTHink ::
Jest to sploh nism kupoval ker sm prvič slisal za njih.. kupi si verbatim pa ti bo vse delal!
Preber si tisto temo pa boš vidu kako je s temi mediji keri so dobri in keri niso!!
Preber si tisto temo pa boš vidu kako je s temi mediji keri so dobri in keri niso!!
So... are you red or blue?
boštjan ::
Dus,zaenkrat se drži verbatim dvd medijev,če ti bo še s temi sralo,pa je pol nekaj s pekačem narobe ali pa s tvojo programsko opremo
Ok, men res ni več pomoči. Doma se mi kopičijo prazni DVD-ji ki jih "moja jajca od kitajca (NEC)" neče zaznat. Če se bo tko nadaljeval bom lahko odpru trgovino in prodajav DVD medije.
Kaj vse sem že sprobal:
- zamenjal program za snemanje........ ne deluje :(
- zamenjal pekač........................... isto sranje :(
- probal snemat na 4 različne medije... zgleda niso dobri :(
Kaj mi ostane:
- zamenjat firmware...................... če bi mi kdo pomagal :)
- vislice, skok iz stolpnice. . ............ no ja v skrajni sili :)
Torej prvo na seznamu je zamenjava frimwara. Odšel sm na stran http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?d..., kjer pa je polno različnih verzij in ker se ne spoznam na te reči je zame frimeware misija nemogoče :)
Zato bi prosiv koga, ki je to že delal oz. se vsaj malo spozna na te reči, da bi mi pomagal.
Za vse nasvete se zahvaljujem.
Kaj vse sem že sprobal:
- zamenjal program za snemanje........ ne deluje :(
- zamenjal pekač........................... isto sranje :(
- probal snemat na 4 različne medije... zgleda niso dobri :(
Kaj mi ostane:
- zamenjat firmware...................... če bi mi kdo pomagal :)
- vislice, skok iz stolpnice. . ............ no ja v skrajni sili :)
Torej prvo na seznamu je zamenjava frimwara. Odšel sm na stran http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?d..., kjer pa je polno različnih verzij in ker se ne spoznam na te reči je zame frimeware misija nemogoče :)
Zato bi prosiv koga, ki je to že delal oz. se vsaj malo spozna na te reči, da bi mi pomagal.
Za vse nasvete se zahvaljujem.
Ogledav sm si stran http://www.herrie.org/, kjer je dosti firmwarov za moj bogi DVD-pekač. Tukaj pridem zoped do problema kera verzija bi delovala. Za vas ponovno prosim, da mi svetujete kaj naj namestim.
pumaxx ::
Ja za nec-1300 ki ga imaš. Je pa smo razlika ali uradni ali pa herrie-ov. Vzameš pa seveda novejšo verzijo. Odločitev je tvoja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC 2500 visje hitrosti pisanja in bitsetting (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10688 (6927) | delfinus |
» | NEC 2500 in regijska zaščitaOddelek: Strojna oprema | 1758 (1284) | e-marko |
» | Lastniki NEC 2500A DVD+-RW izkušnje prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6455 (5071) | pingo76 |
» | Katere DVD-R/+R medije ?Oddelek: Kaj kupiti | 1514 (1219) | Wolverine |
» | Odstranili smo rip limit v Toshiba DVD-ROMihOddelek: Strojna oprema | 2305 (1248) | TheHijacker |