» »

Siol in njigovo posodabljanje omrezja

Siol in njigovo posodabljanje omrezja

Witboy ::

hoj!

Pred dnevi so nekaj na siolu prenavljali omrezje la ne vem tocn kaj... pac padala je konekcija s tujino neki...
No in moj problem je... to da pac je omrezje vmes padalo in prihajalo kot po moje vsem uporabnikom adslja... ampak... najbolj zanimivo je sedaj to... da mi net pa vecina stvar dela normalno... zakaj vecina?!? zato ker recimo kake strani kot so microsoft, mobitel, najdi.si ne delajo... in tut pri trace routeu mi na koncu naredi request timeout... potem mi recimo messenger ne deluje... ce pa grem preko trilliana al pa maca dela normalno, ker se pac na drug server konekta i guess in recimo CS s dela normalno GW pa niti pod razno se noce konektat... ostale strani pa vec al manj ki jih uporabljam delajo normlano... tut torrenti in ostali p2p proggyji delujejo in internetni radio enako... tak da mi dejansko ni jasno kaj bi bilo lahko narobe... ko sm klical podporo sva neki tam trejsala pa je reku da kao deutche telekom neki se nagaja... sam najbolj cudno pa je da je reku oni da sm edini s tem problemom :\ mislm... ne vem vec kaj naredit :'(

roscha ::

Če uporabljaš namenski router v polknih popravi MTU, pa bo delal.

Witboy ::

kje to popravis? pa kako? :( sam stvar je delovvala dokler oni niso neki sarli po omrezju... nism nic spreminjal :'(

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Witboy ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sinfonika (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Omrežja in internet
30028400 (12585) overlord_tm
»

Inrenetna povezava ne deluje!

322490 (1881) BlazP
»

Volja ADSL (strani: 1 2 3 )

13312181 (6349) angus255
»

Vietcong problemi..

Oddelek: Igre
241594 (1074) iElectric
»

KKS, Arnes - a vas kej zeza v mozek?! (strani: 1 2 )

996444 (4676) Soprano

Več podobnih tem