Forum » Pomoč in nasveti » Podnapisi
Podnapisi
Graden ::
Jaz bi pa prosu če mi kdo pove kako zakodirat podnapise v srt-ju.
Stvar je taka da bom prevedu 9 sezono southparka v slovenščino in nočm da bi mi vsak mungo lohka ukradu podnapise.
Že vnaprej se lepo zahvaljujem.
Stvar je taka da bom prevedu 9 sezono southparka v slovenščino in nočm da bi mi vsak mungo lohka ukradu podnapise.
Že vnaprej se lepo zahvaljujem.
#000000 ::
in kako predvidevaš izpelat, oz. a maš občutek da ti lahko uspe za več kot 2 minute. Nobenih šans nimaš IMO, če se motim nej me kdo popravi. Edin če boš zašvasu podnapise direkt v AVI pol ja, pa še to se da odstrant, če jih boš dal čist na dno (se pač odstrani) uni črni pas ane. LP
Graden ::
Ma ne. Jaz sem nekje videl da so bili zakodirani ker jih nisem mogel odpreti.
Nekako se jih mora zakodirat. Če pozna kdo kakšen naj mi prosim pove.
Nekako se jih mora zakodirat. Če pozna kdo kakšen naj mi prosim pove.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Graden ()
#000000 ::
Ja mogoče jih ti nisi mogu odpret, ker pač nimaš tazga programa, ampak se da. Tko da pomojem je zate najbolša opcija da zadevo Ušvasaš direkt v film, sama kvaliteta filma ne bo slabša, niti file ne bo večji kot je, pa še zasiguraš se da bodo podnapisi delal povsod kjer se pač da predvajat ta film. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV šteka pri gledanju 4K vsebinOddelek: Pomoč in nasveti | 6704 (6178) | David83 |
» | Snemanje avi filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 3267 (2663) | gruntfürmich |
» | Pretvoriti XVID v DIVX in imeti podnapise.Oddelek: Zvok in slika | 2803 (2568) | Jeronimo |
» | kak dodat podnapise v xvid in divx za zmeraj?Oddelek: Zvok in slika | 1523 (1368) | Dr_M |
» | DVD -> DivXOddelek: Sedem umetnosti | 2025 (1325) | CaqKa |