Forum » Hlajenje in modifikacije » Doma narejen radiator
Doma narejen radiator
L-U-K-A 1 ::
Glede na to da skos neki govorite o teh kuplenih radijatorjih me zanima ce je kdo probu mogoce doma narest radiator...in kako mu je ratal...kksna slikca mogoce...
Namrec jst bom tut zdej kmal se spravu delat radiator ... je pa veliko ceneje ce ga sam naredis sam mors znt,drgac lohk velik skode nardis...
Namrec jst bom tut zdej kmal se spravu delat radiator ... je pa veliko ceneje ce ga sam naredis sam mors znt,drgac lohk velik skode nardis...
m.i.h.a. ::
dost
na vsako stran daš lahko dva 12cm, ampak iz mojih izkušenj se ne pozna veliko če imaš vente na obeh straneh, samo na eni je dovolj
na vsako stran daš lahko dva 12cm, ampak iz mojih izkušenj se ne pozna veliko če imaš vente na obeh straneh, samo na eni je dovolj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katalog radiatorjev evropskih avtomobilov (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 70477 (38546) | lufy |
» | Vodno hlajenje!! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 22221 (13351) | Dr_M |
» | Upgrade vodnega - zgleda da je presvoh :)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2272 (1529) | frenk |
» | RadiatorOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1812 (1499) | m.i.h.a. |
» | Kolk vodeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1234 (1003) | |Luka| |