» »

mozilla thuderbird

mozilla thuderbird

sanja1234 ::

Na novo sem si nalozila mozillo thuderbrid...vendar ne znam nastimati message ruls (tako se temu rece v outlook express) tega pa tukaj nikakor ne najdem. Tako ne dobivam samo mailov namenjenih na moj e-mail temvec tudi maile namenjene bratu saj imava oba na koncu siol.com ...no ja upam d nism prevec zakomplicirala...:) pa d vsaj kdo razume kaj sm hotla povedat;)
sanja

Jebiveter ::

Po moje se to, kar isces, skriva pod Tools -> Message Filters.

Ce te prav razumem zelis narediti "rule", ki ti tvojo posto vrze v nek drugi folder v Thunderbirdu? Ali imas kaj drugega v mislih?
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

sanja1234 ::

ja ja na tak nacin...d js dobivam svojo posto,brat svojo itd. v outlook expressu si naredu tko kot eno pravilo d pac vse kar vsebuje tm je blo tko... "every line TO that contains (pac tisti mail) do not download from the server" no in pol nism dobivala drugih mailov...k sej to poznas da imas lahko na siolu na account 3 maile al neki tacga....zdej tega na thuderbirdu ne znam!? sm prejle nrdila tut v temu filters ampak sm vseen dobila maile od brata...sam d je jih je prepoznal kot junk...krneki,
sanja

Jebiveter ::

Se bojim, da tega Thunderbird ne omogoca. Sam cudno da nima tega v filtrih...

Mogoce pa je to event "Fetch body from POP server"... poskusi... zna bit, da je to to.
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

largie ::

bo kar držalo, da TB tega ne podpira. prepričan sem da obstaja en ali več bugov za to na bugzilla.mozilla.org, ampak očitno funkcija ni tako hudo pomembna da bi jo kdo vdelal.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Programska oprema
375276481 (21412) Matko
»

Mozilla Thunderbird 1.5

Oddelek: Novice / Brskalniki
466927 (5167) krho
»

e-mail na nokiji 6600

Oddelek: Mobilne tehnologije
101777 (1699) divx man
»

Siol - Email - Navlaka