Forum » Zvok in slika » DTS audio-> ni zvoka
DTS audio-> ni zvoka
Cuoresportivo ::
Pozdravljeni!
Za poslušanje DTS audia uporabljam VLC meadi player. Zadeva mi je že laufala super. Vmes sem formatiral in vse na novo naložil, sedaj pa nikakor ne dobim zvoka preko omenjenega programa. A je treba še kaj dodatno naložit za poslušanje DTS audio datotek? Hvala za čimprejšen odgovor.
Za poslušanje DTS audia uporabljam VLC meadi player. Zadeva mi je že laufala super. Vmes sem formatiral in vse na novo naložil, sedaj pa nikakor ne dobim zvoka preko omenjenega programa. A je treba še kaj dodatno naložit za poslušanje DTS audio datotek? Hvala za čimprejšen odgovor.
lep pozdrav(best regards)
CaqKa ::
glede na to da sta dts in ac3 kar zelo komercialna kodeka... ne verjamem da je samo v vlcju dovolj kodekov..
pomojem si imel na računliku inštaliran še kak intervideo windvd player ali pa powerdvd inštaliran.
pomojem si imel na računliku inštaliran še kak intervideo windvd player ali pa powerdvd inštaliran.
sem pomislil tudi na to, ter po inštalaciji vlcja inšštaliral še powerdvd. Še vedno ne deluje. A je možno, da je AC3 vzrok?
cojss ::
A si poskusil z AC3filtrom in pa nastavitvijo: "system" -> "use AC3filter for..." -> "DTS". Drugače pa poskusi z nvidiinim DVD kodekom. Ta je edini, s katerim je meni uspelo spraviti DTS na receiver preko SPDIF-a.
ne rabim jaz preko spdifa zvoak spravit. Preko navadnih izhodov na zvočnike. Probal sem tud z ac3filtrom in tisto nastavitvijo.
To kar si napisal imam od samega začetka. Imam VLC verzijo zadnjo kaj je, 8.2. Gonilnike za integriramo zvočno(nforce chipset) mam tud zadnje. Zvoka preko VLCja, še vedno nimam. Je kaka extra nastavitev v AC3 filtru ali v katerem drugem programu?
OldSkul ::
Tole si inštaliraj.
Pa, izberi samo DTS codec, da ti ne bo še ostale svinjarije gor namestilo.
Pa, izberi samo DTS codec, da ti ne bo še ostale svinjarije gor namestilo.
ne deluje. Res ne vem več , kaj bi lahko bil vzrok, da mi ne predvaja teh dts audio datotek.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | DTS AudioOddelek: Zvok in slika | 6439 (3960) | gregyk |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17381 (10266) | GrimReaper |
» | S/dif ni digitalnega zvoka na recevierjuOddelek: Zvok in slika | 2360 (2091) | link_up |
» | DTS audio iz pcja - ni zvoka/samo šum/le 2 kanalaOddelek: Zvok in slika | 2299 (1972) | mamamia |
» | DTS preko spdif outOddelek: Zvok in slika | 2410 (2169) | gumby |