Forum » Loža » Nenavaden način ropa..
Nenavaden način ropa..
tx-z ::
Nekega dne sta bili na avtobusu dve starejši ženski, do katerih je prišel fleten ter lepo oblečen mlad moški. Pogovor je tekel in ko sta gospe stopili z avtobusa, je za njima odšel tudi fant. Ko so stopili z busa je moški s prijetnim in normalnim glasom povedal: "Sedaj mi pa dajta denarnico in vzel vama bom denar...pa brez panike prosim". Prva gospa je takoj zvlekla denarnico, drugo jo pa zelo pretreslo...Moški je še vedno vzpodbujal k temu, da nobena ne bi začela kričati, saj bi v takem primeru moral ropati s silo aka "Če ne zlepa, pa zgrda.", torej bi jima pobral tudi vse dokumente in ostali bi brez vsega. Gospe sta mu torej dali denarnici, moški jo je nato vzel, pobral denar, ter denarnici vrnil. Obema je dau lupčka, ter odšel neznano kam.
K sm jst to slišu, sm samo , pač zgleda sm navajn ropov iz filmov(pištola/nož), pa dj denar,itd...za tak način sm pa prvič slišu....To se je zgodilo v Sloveniji, več pa ne vem(Se je pa za zihr)..
Kaj pravte vi na to? Kera budala se pol spravla na stare ljudi, manj močnejše od sebe..Nj se sprav na kšno gorilo pa njemu zamori za keš
p.s.:Mogoče bi bla bolj primerna tema za v ložo...ne vem, prestavte..
EDIT: dodau eno stvar k sm pozabu..
K sm jst to slišu, sm samo , pač zgleda sm navajn ropov iz filmov(pištola/nož), pa dj denar,itd...za tak način sm pa prvič slišu....To se je zgodilo v Sloveniji, več pa ne vem(Se je pa za zihr)..
Kaj pravte vi na to? Kera budala se pol spravla na stare ljudi, manj močnejše od sebe..Nj se sprav na kšno gorilo pa njemu zamori za keš
p.s.:Mogoče bi bla bolj primerna tema za v ložo...ne vem, prestavte..
EDIT: dodau eno stvar k sm pozabu..
tx-z
- premaknil iz Problemi človeštva: BigWhale ()
Zgleda...pridš v banko pa rečš: "Dvignu bi rad 10 milijonov tolarjev"..."bančno kartico prosim"..."nene, nimam je, to je rop...pa brez panike prosim...kr djte tehle 10miljovo pa bo vse vredu...brez komplikacij.."
tx-z
Mati ::
Kako pa ti naj kar na besedo verjamemo, da ni to neka bajka, ki kroži po srednjih šolah?
Jaz nisem nikjer prebral o tem ali slišal za to. Morda kak link...Anything?
Jaz nisem nikjer prebral o tem ali slišal za to. Morda kak link...Anything?
Ziga Dolhar ::
> Kera budala se pol spravla na stare ljudi, manj močnejše od sebe..Nj se sprav na kšno gorilo pa njemu zamori za keš
Zdej mi pa pokaži nek rop, kjer se neka budala ni spravila na nekoga "šibkejšega". Fizično šibkejšega, slabše oboroženega ipd ...
p.s.: ti bi rad uvedel delitev na moralno in nemoralno ropanje?
Zdej mi pa pokaži nek rop, kjer se neka budala ni spravila na nekoga "šibkejšega". Fizično šibkejšega, slabše oboroženega ipd ...
p.s.: ti bi rad uvedel delitev na moralno in nemoralno ropanje?
https://dolhar.si/
Mati, če nočš verjet ok...drgač zvedu sm preko druge osebe(isti blok kot uni 2 gospe)..torj so sosedje...
tx-z
In kje bi to dubu?
Lej, to se je zgodilo 2ema gospema...ki sta povedali drugi v istem bloku...in od te sm jst zvedu....kapiš?
edit: ta gospa je mami povedala, ona pa men...tko..
Lej, to se je zgodilo 2ema gospema...ki sta povedali drugi v istem bloku...in od te sm jst zvedu....kapiš?
edit: ta gospa je mami povedala, ona pa men...tko..
tx-z
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tx-z ()
Slowenc ::
Ok, recimo da se je to zgodl. Model je mogu ženskama fajn na dušo pihat, potem sta ga pa nagradile.
Imaš vse sorte ljudi, pač je bil že sposoben tat.
Imaš vse sorte ljudi, pač je bil že sposoben tat.
Skiny gate.
Brane2 ::
V bistvu je stvar logična.
Tip je z najmanj nasilja prišel do denarja. V primeru da ga ujamejo, bo tudi kazen zato blažja...
Tip je z najmanj nasilja prišel do denarja. V primeru da ga ujamejo, bo tudi kazen zato blažja...
On the journey of life, I chose the psycho path.
#000000 ::
Ma ja ne verjamem, bi blo v cajtngih in glede na uglajen način ropa, nedvomno na 24.kur. Drgač pa je to rekla kazala. " una je rekla de je ta povedala, k je una rekla da je ta djava dej povadava k je una tm bla pa vidla uno de je uni rekla, k je pol una tej povedala. itd"
ne se sekerat, če te pa tak hoče oropat mi pa lahko vljudno poveš da imaš za pasom 9mm glock in da nej se hitr pobere, da nav kej narobe, ker ponavad je ne vlačiš ven za vsako zajebancijo.
ne se sekerat, če te pa tak hoče oropat mi pa lahko vljudno poveš da imaš za pasom 9mm glock in da nej se hitr pobere, da nav kej narobe, ker ponavad je ne vlačiš ven za vsako zajebancijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Brane2 ::
Že, ampak stare krave itak nerade kličejo policijo.
V takih primerih pa sploh. Kaj naj reče policaju, da je tipu dala denar, da ji da mir ?
V bistvu so to zanimive tarče ke se ne upirajo in ker, če le ni sile, najraje nimajo ničesar z policijo itd. Raje o tem žlobudrajo s sosedami.
Tip ima tako dobre šanse da ga ne dobijo,s aj ga precejšen procent "strank" sploh ne bo prijavil...
V takih primerih pa sploh. Kaj naj reče policaju, da je tipu dala denar, da ji da mir ?
V bistvu so to zanimive tarče ke se ne upirajo in ker, če le ni sile, najraje nimajo ničesar z policijo itd. Raje o tem žlobudrajo s sosedami.
Tip ima tako dobre šanse da ga ne dobijo,s aj ga precejšen procent "strank" sploh ne bo prijavil...
On the journey of life, I chose the psycho path.
Brilko ::
No tuk o tem, da naujo šle na policijo, pol pa svizec zavije čokolado v foljo... svašta...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brilko ()
Bob Rock ::
ok, ce je blo to res....ce pa pogledamo iz druge strani...ce je mel namen ropat stare ljudi, je to bols, ko pa da bi prsu tja, obe podrl, jima pobral torbice pa sel. OK, res staostale brez denarja, ampak vsaj neposkodovane in z vsemi drugimi stvarmi. Men se zdi po eni strani kul.
(Pa ne me zdej napadat, ce se mi zdi kul ,da starejse ropa, pa to....vemo u cem je poanta)
Pa pomoje je to cist mozno, da se je zgodilo. Pa verjetno to ni osamljen primer. Zakaj pa ni prislo v medije, je pa Brane2 lepo povedal.
(Pa ne me zdej napadat, ce se mi zdi kul ,da starejse ropa, pa to....vemo u cem je poanta)
Pa pomoje je to cist mozno, da se je zgodilo. Pa verjetno to ni osamljen primer. Zakaj pa ni prislo v medije, je pa Brane2 lepo povedal.
ropat babice je sick. Bot Jack(tm) pa pejt do lokalnega dilerja pa ga fentej. Dobis $ + par starsev ti je hvaleznih ker mogoce njihov mulc pol ne bo dobil zadetka.
V Kranju je en tat torbic ... ko pride kaka babica iz banke, po moznosti na zacetku meseca (ko gredo vse dvignit pokojnino da bo potem za poloznice), pride za njo, jo mirno prime za roko, vzame torbico in gre. Valda, ce te kdo prime za roko pricakujes da je znanec, karkoli, najbrz ne stisnes rocaja torbice z zadnjimi mocmi. Ko ugotovis kaj se je zgodilo -> prepozno. Da bo katera babica na 100m imela sprinterske sposobnosti je pa tudi zelo verjetno. Enivej, policija tipa pozna, ampak mu nic ne more, ker ga ne ujamejo pri dejanju.
Bob Rock: isto kul kot ce pride eden pred tvojo bajto z bagerjem, rece dej mi zdej vse kar mas (denar, avto, zeno, ...) al pa ti bajto sesujem, pa ti reces "o kul, sej je bil mirn, ni mi bajte porusu"?
V Kranju je en tat torbic ... ko pride kaka babica iz banke, po moznosti na zacetku meseca (ko gredo vse dvignit pokojnino da bo potem za poloznice), pride za njo, jo mirno prime za roko, vzame torbico in gre. Valda, ce te kdo prime za roko pricakujes da je znanec, karkoli, najbrz ne stisnes rocaja torbice z zadnjimi mocmi. Ko ugotovis kaj se je zgodilo -> prepozno. Da bo katera babica na 100m imela sprinterske sposobnosti je pa tudi zelo verjetno. Enivej, policija tipa pozna, ampak mu nic ne more, ker ga ne ujamejo pri dejanju.
Bob Rock: isto kul kot ce pride eden pred tvojo bajto z bagerjem, rece dej mi zdej vse kar mas (denar, avto, zeno, ...) al pa ti bajto sesujem, pa ti reces "o kul, sej je bil mirn, ni mi bajte porusu"?
bolse, kot pa da mi podere hiso in potem poisce med rusevinami denar, avto, zeno,...
FOLK A SE VAM MEŠA?
To ni boljše, sploh ne morete govoriti kaj je boljše. TO SE NE SME DOGAJATI, KER ČE SE TAK NAČIN DOPUŠČA, JIH BO VSE VEČ.
To ni boljše, sploh ne morete govoriti kaj je boljše. TO SE NE SME DOGAJATI, KER ČE SE TAK NAČIN DOPUŠČA, JIH BO VSE VEČ.
jebi ga, to SE dogaja
To je treba prijaviti v dobro "drugih ljudi", če že ne zarad tebi ukradenih 10k.
Ker če bo mu prvič uspelo bo poskušal in še poskušal, dobil zagon. Isto kot v igralnici, ko enkrat dobiš nekaj, boš še zagotovo igral dalje. Če pa te bodo dobili, pa neboš več počeu tega, isto v igralnici neboš v nedogled igrau če neboš kmalu nekaj dobiu, boš obupav.
In iz tega sledi da če bo dobiu zagon, ne bo najebu sam en, ampak še enih par...
Ker če bo mu prvič uspelo bo poskušal in še poskušal, dobil zagon. Isto kot v igralnici, ko enkrat dobiš nekaj, boš še zagotovo igral dalje. Če pa te bodo dobili, pa neboš več počeu tega, isto v igralnici neboš v nedogled igrau če neboš kmalu nekaj dobiu, boš obupav.
In iz tega sledi da če bo dobiu zagon, ne bo najebu sam en, ampak še enih par...
nokia6310 ::
Ja res zanimiva tema.
A ste gledal na 24. ur ko je en model spizdu 2 miljona pa še ne vem če so ga dobil?
Res se na lahek način pride do denarja samo jajca moraš met.
Kako je vedu da ma 2 mio pri sebi?
Dobro če gremo na verjetnostni račun je predvideval samo vsote pa ni mogel vedet?
No sej sm jst tut mel 2 taki iskušnji.
Včasih sem prodajal telefone. No in tko prideta dva, da bi ga kupla pa sta mi rekla če gresta lahko po dnar v avto seveda mi ni treba razlagat da sem sam kriv, ker sem jima dal telefon.
Vreden je bil 80 k takratna nokia 8210.
Srečo sem imel, da jima nisem dal računa, ker sem lahko z njim dokazal, da je telefon res moj pa čeprav je bilo razvidno iz centrale, da je bila ves čas moja kartica pod tistim emaijom, ki ga je imel moj telefon.
Drugi primer se mi je zgodil, ko me je nekdo ko sem bil v mestu prosil če mu posodim telefon.
Seveda pošten kakor sem sem si mislil, da ga verjetno nujno rabi in sem mu ga posodil.
Seveda ga nisem nikoli več videl.
Sem pa jezen na našo policijo:
Kljub temu, da sem jim posredoval vse podatke, ki sem jih sam pridobil in oni so jih preverili o storilcu mu niso mogli nič narediti z izgovorom, da nemorejo cel dan stražit pred njegovo bajto starši pa pravijo, da ga ni doma.
Sepravi da se splača banke ropat saj če vas dobijo se zmente z mamo da reče, da vas ni doma pa ji bojo verjeli.
Stražit tako ali tako ne bojo mogli cel dan.
No takrat je bila nokia 6210 vredna 40000 sit.
A ste gledal na 24. ur ko je en model spizdu 2 miljona pa še ne vem če so ga dobil?
Res se na lahek način pride do denarja samo jajca moraš met.
Kako je vedu da ma 2 mio pri sebi?
Dobro če gremo na verjetnostni račun je predvideval samo vsote pa ni mogel vedet?
No sej sm jst tut mel 2 taki iskušnji.
Včasih sem prodajal telefone. No in tko prideta dva, da bi ga kupla pa sta mi rekla če gresta lahko po dnar v avto seveda mi ni treba razlagat da sem sam kriv, ker sem jima dal telefon.
Vreden je bil 80 k takratna nokia 8210.
Srečo sem imel, da jima nisem dal računa, ker sem lahko z njim dokazal, da je telefon res moj pa čeprav je bilo razvidno iz centrale, da je bila ves čas moja kartica pod tistim emaijom, ki ga je imel moj telefon.
Drugi primer se mi je zgodil, ko me je nekdo ko sem bil v mestu prosil če mu posodim telefon.
Seveda pošten kakor sem sem si mislil, da ga verjetno nujno rabi in sem mu ga posodil.
Seveda ga nisem nikoli več videl.
Sem pa jezen na našo policijo:
Kljub temu, da sem jim posredoval vse podatke, ki sem jih sam pridobil in oni so jih preverili o storilcu mu niso mogli nič narediti z izgovorom, da nemorejo cel dan stražit pred njegovo bajto starši pa pravijo, da ga ni doma.
Sepravi da se splača banke ropat saj če vas dobijo se zmente z mamo da reče, da vas ni doma pa ji bojo verjeli.
Stražit tako ali tako ne bojo mogli cel dan.
No takrat je bila nokia 6210 vredna 40000 sit.
U jebemo ej šele zdele sem se spovnu da me je kaka dva, tri mesce nazaj k sem šou po centru Celja in telefoniru pa k sem nehu mi je reku če mu telefon posodim, da more nujno nekam poklicat pa da se bo 15 sekund menu, pa mi je biu mal sumljiv. Sam sreča da se mi je mudil... uf zdej vem...
Matek ::
Jah, Brilko, to je zdej vprašanje. Jes sem že posodu folku telefon na cesti, ker ga včasih kdo pač nujno rabi, in do sedaj je bilo še vse ok. Res pa je, da je treba pazit...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Tear_DR0P ::
heh mene so že tud fehtal, sam ni noben bežal
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
singular ::
Se dogaja tud na busih da ksn "zesci" pride do nekoga mal manj in mu rece dej mi telefon, un pol lepo uzame vn sim kartico pa mu da telefon..
Weird ampak je res.
Weird ampak je res.
Kaj pa naj s sim kartico počne če ne ve kode seveda, če ni lastnik tako nepreviden pa jo ima po možnosti kar brez kode?
No še to verjetno predvidevate, da je šlo za narkomana in to človeka po imenu Šime Pšag seveda albanec po priimku sodeč doma iz brilejeve 15 če kdo pozna tisto okolico
No to so podatki, ki sem jih uspel pridobit je pa res, da se večkrat predstavlja pod lažnim imenom Blaž.
No še to verjetno predvidevate, da je šlo za narkomana in to človeka po imenu Šime Pšag seveda albanec po priimku sodeč doma iz brilejeve 15 če kdo pozna tisto okolico
No to so podatki, ki sem jih uspel pridobit je pa res, da se večkrat predstavlja pod lažnim imenom Blaž.
nokia6310: sim kartico vzame lastnik ven in jo zase obdrži ter da lopovu telefon...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brilko ()
Alexius Heristalski ::
Slastičarna ... ups, slaćićarna.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Nejc Pintar ::
malo ste offtopic, čeprav je bla tud to moja prva asociacija
V Kranju na avtobusni te dostikrat fehtajo za telefon, sam osebno ga ne dam, pa tudi ne poznam nikogar ki bi ga dal...
Itak so pa te narkomani v Kranju stalni, včasih jim dam kakšen cigaret, več ne...
V Kranju na avtobusni te dostikrat fehtajo za telefon, sam osebno ga ne dam, pa tudi ne poznam nikogar ki bi ga dal...
Itak so pa te narkomani v Kranju stalni, včasih jim dam kakšen cigaret, več ne...
Lahko je biti prvi, če si edini!
A se vi hecate?
Pa ja slastičarna:
"Zdejle vam bomo doneli burek.
Gospod počak mal zdej ti bomo burek nastavili na hišo.
Če pa poveš kje doma pol ti ga bomo pa na dom nastavili.
Zadnjič mi je rekel sosed:
Ja če 2 mesca ne delaš zrediš pol pa delaš pa moraš spet.
Sej če ne razumete vam bom prevedu.
Pa ja slastičarna:
"Zdejle vam bomo doneli burek.
Gospod počak mal zdej ti bomo burek nastavili na hišo.
Če pa poveš kje doma pol ti ga bomo pa na dom nastavili.
Zadnjič mi je rekel sosed:
Ja če 2 mesca ne delaš zrediš pol pa delaš pa moraš spet.
Sej če ne razumete vam bom prevedu.
Al pa t aje bla še bolša:
Kdaj pridejo maleri, da bojo radjatore ofarbal ker lče bo treba les da gre stran bom js ožagau, pol pa bom nazaj dau.
Kdaj pridejo maleri, da bojo radjatore ofarbal ker lče bo treba les da gre stran bom js ožagau, pol pa bom nazaj dau.
DimmniBurek ::
Ta zadnja je carska, sam une prej pa ne štekam, kaj boš mogu še enkrat?
There Is No Stronger Drug Than Reality
Aryss ::
Zgleda...pridš v banko pa rečš: "Dvignu bi rad 10 milijonov tolarjev"..."bančno kartico prosim"..."nene, nimam je, to je rop...pa brez panike prosim...kr djte tehle 10miljovo pa bo vse vredu...brez komplikacij.."
no ja, to verjetn lih ne no, bil pa je lani primer da je nekje pršu model v banko, na listku meu napisan 'dej dnar, pa brez panike', hkrati je bil pa na zadnji strani napisan njegov naslov, k je idiot listke zamešov, plus še prstni odtisi so bli gor... še dobr da je blo to v amerik ane... ta je bil pa res zguba.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vlomi v soseski (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20490 (14575) | T-h-o-r |
» | Po največjem izpadu plačilnega sistem Visa se stanje normalizira (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 24717 (20771) | Furbo |
» | Najdu iphone mislm da 5s in vrnl lastniku (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9644 (7654) | 34054 |
» | Izpraznjeni sefi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8109 (5129) | BlackHole |
» | Udarec poljskim "piratom"Oddelek: Omrežja in internet | 2316 (1174) | frenk |