Forum » Kaj kupiti » Kupovanje v MindFactory-u
Kupovanje v MindFactory-u
Antares88 ::
Pozdravljeni, sem nov na tem forumu vendar ne v računalniškem svetu
No skratka zanima me (tisti, ki ste že kupovali v mindfactory-u), kako je z to nabavo materiala, ker js nimam pojma o nemščini...
Npr. kako izklopim tiste obroke tam ker se mi kar sami določijo (6-72), ter način plačila, pošta, pa take detajle še. Ker bi res rad kupoval pri njih sej majo res pocen komponente, edino to mi mal mori, ker na strani nimajo možnosti prikazovanja strani v ENG jeziku, k pol bi bla vsa ta stvar res lažja. Aja pa prjavu sm se tut že.
Aja sam tok za informacijo zaenkrat bi rd kupu plato MSI K8N Neo Platinum, AMD64 3200 (S939 seveda ) Venice core, ter ThermalTake ohišje Soprano Black z plexijem. Pozneje pa mogoče še kej.
Najlepša dala za sledeče replay-se...
No skratka zanima me (tisti, ki ste že kupovali v mindfactory-u), kako je z to nabavo materiala, ker js nimam pojma o nemščini...
Npr. kako izklopim tiste obroke tam ker se mi kar sami določijo (6-72), ter način plačila, pošta, pa take detajle še. Ker bi res rad kupoval pri njih sej majo res pocen komponente, edino to mi mal mori, ker na strani nimajo možnosti prikazovanja strani v ENG jeziku, k pol bi bla vsa ta stvar res lažja. Aja pa prjavu sm se tut že.
Aja sam tok za informacijo zaenkrat bi rd kupu plato MSI K8N Neo Platinum, AMD64 3200 (S939 seveda ) Venice core, ter ThermalTake ohišje Soprano Black z plexijem. Pozneje pa mogoče še kej.
Najlepša dala za sledeče replay-se...
- spremenil: Antares88 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Western Digital kupuje Hitachi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 15445 (13782) | driver_x |
» | [Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 10618 (7982) | GLAVNI |
» | Vaše mnenje o SLO računalniških revijah (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7538 (5834) | bluefish |
» | Računalnik za glasbeno produkcijoOddelek: Zvok in slika | 2817 (2625) | 20sdfj093f |
» | Radeon 9550 - katerega -danes?Oddelek: Kaj kupiti | 2224 (1508) | ToRnAdO- |