Forum » Operacijski sistemi » Dokumenti in nastavitve na drugi particiji
Dokumenti in nastavitve na drugi particiji

Shatzy ::
Ker na veliko probavam igrovje in programje, ki je dokaj zahtevno kar se tiče porabe sistemskih in prostorskih sredstev, je format c:\ pri meni dokaj pogosto uporabljen ukaz. Ker se mi ne da vedno kopirat in bekapat dokumentov, me zanima če obstaja kak trik, da bi lahko prestavil dokumente vseh uporabnikov na drugo particijo, in bi nato vindouzom samo pokazu kje so. Vem da je bil v 98ki ta trik otroško preprost, tudi v XPjih se da podobno, vendar pa ta manever ne bi rešil Priljubljenih povezav, pošte ki se je prenesla in vnosov v koledar v Outlooku. Ve kdo za kak tak trik?

R33D3M33R ::
Tweak UI zna določene sistemske mape prestaviti na drug disk, če pa to reši tvoj problem v celoti pa ne vem.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Kebab ::
Imam sam tako narejeno. Uporabiš lahko tweakui za določene mape, ostale pa lahko prestaviš z X-Setup Pro (tudi npr. cookies in history).
Temporary Internet Files prestaviš v IE, Outlook folderje pa v Outlooku samem.
Temporary Internet Files prestaviš v IE, Outlook folderje pa v Outlooku samem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 288702 (33633) | Matko |
» | Outlook 2003 .pst 2Gb meja preseženaOddelek: Pomoč in nasveti | 1888 (1635) | McMallar |
» | Izšel Thunderbird 2.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7943 (6240) | MrStein |
» | Binarni Backup - Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 991 (925) | Kebab |
» | Outlook ExpressOddelek: Programska oprema | 1675 (1458) | Loki |