Forum » Programska oprema » Modem in WIN2000
Modem in WIN2000
Opica80 ::
Imam težave z internim modemom firme motorola. Win2000 ga najdejo in instalerajo brez težav. Dokler računalnika ne restartam deluje brez problema. Ob ponovnem zagonu pa modema ne najde več.
Mi kdo zna pomagati?
Mi kdo zna pomagati?
rc-car ::
Jest sem imel isti problem (in še nemalo drugih) z asuscomovim modemom.
Kero plato maš?
Jest mam ABIT KT7A, in moram v biosu nastaviti Enchance chip performance in še nekaj, kar zdele nebi vedu točno kaj, na Enabled...
Probaj, mogoče bo delalo
Kero plato maš?
Jest mam ABIT KT7A, in moram v biosu nastaviti Enchance chip performance in še nekaj, kar zdele nebi vedu točno kaj, na Enabled...
Probaj, mogoče bo delalo
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Opica80 ::
Jaz imam pa dosti starejšo plato EPoX EP-61BXA-M.
Samo kolikor je meni znano ni problem v plati, ampak v Win2000 oz. natančneje v Service.
A mogoče kdo kaj ve o tem?
Samo kolikor je meni znano ni problem v plati, ampak v Win2000 oz. natančneje v Service.
A mogoče kdo kaj ve o tem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siemens I-surf ISDN adapter in WIN XPOddelek: Strojna oprema | 1886 (1501) | pchelpsi |
» | Problem z USR modemomOddelek: Pomoč in nasveti | 1243 (1085) | TheHijacker |
» | Problem s motorola SM56voice chipsetom.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1587 (1349) | Koci |
» | Proklet modem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1781 (1580) | su37 |
» | Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5438 (4580) | andrej |