» »

Siemens I-surf ISDN adapter in WIN XP

Siemens I-surf ISDN adapter in WIN XP

Ribicija ::

S tem "modemom" imam ful probleme v WIN XP. Na net pridem brez problema, potem pa mi vsako stran išče celo večnost. Dostikrat pa se mi zgodi da moram kakšno stran po 3 in večkrat nalagati da se sploh odpre. Prav tako se mi dogaja da mi včasih po kakih 20 minutah vrže blue screen in javi napako na USB nekaj.
Ima kdo podobne probleme oz. morda kdo ve rešitev?
Prav tako me zanima katere driverje uporabljate ostali in od kje. Jaz imam v21.
No to je to. Aja morda bo kaj pomagalo plato imam ASUS TUSL2-c in te težave so se začele ob menjavi te plate in ponovni inštalaciji winsov.

sosko1 ::

Tud jes sem mel probleme ker ni pravih gonilnikov za XP gonilniki za W2k pa ne delajo prav tako da ni problem v plati

grizli123 ::

Ja, gonilnikov še ni za XP. Z WIN2000 gonilniki stvar ali dela - ali ne.... Včasih se konektam, surfam po ure, dve - vse ok.... Včasih pa takoj ko se konekta, dobim modri ekran... Stran za gonilnike je narejena, samo linka še ni na njej....

Pisal sem Siemensu in dobil odgovor, da verjetno gonilnikov za 3070 sploh ne bo, ker je njegov naslednik 4070.... Bomo videli.....
Some people... they call me GRIZLI... :)

billy ::

Hm...jaz imam tudi probleme s tem adapterjem in winXP. Pride do blue screena z stop errorjem: 0x000000d1 v driverju NDIS.sys. Imate vi isto napako? Ob enem se je pa tudi začela pojavljati napaka ob zagonu. Ustvarjeno je bilo sicer poročilo o napaki, ampak ga ne znam prebrat. v /minidump/ direktoriju..

Primoz78 ::

Tudi jaz sem mel iste probleme, sem vsaj ene 4 krat dal gor WINXP in pol spet formatiral...ko so prisli novi driverji ki naj bi...kao podpirali WINXP pa stvar se vedno ni delala. Sem pisal na Siemens in pol so me tipi domov klicali da bi moralo delat itd ker so ti driverji testirani....pa da more 100% delat. Pol je reku da "je" harwareska nekompatibilnost...ma ocitno ni bilo tako. Se vedno vztrajam na WIN2000 kjer dela vse BP.


lp Primoz

billy ::

Ve kdo mogoče kako bi se dalo tisti minidump file prebrat? Če obstaja kak program? Ali pa kaj je napisano v sysdata.xml datoteki, predvsem če je kaj uporabnega pri reševanju problemov?

Mogoče bi se dalo driverje "skup sestavit" da bi potem normalno delovali. Kajti pri meni deluje vse dobro, samo na čase se pojavi blue screen, ko hoče driver posegat po prevelikih prednostih.

sosko1 ::

Jaz uporablam gonilnike v .22 za Win XP ter mi delajo brez problemov. Snel sem jih se mi zdi iz siemensove strani nisem pa siguren. Če jih ne boš dobil mi pošlji mail na sosko71@volja.net ter ti jih bom poslel.

PassTrough ::

Fantje fantje, ne govort da ni gonilnikov za XP, SO SO in še enkrat so in to v. 2.50.1981 oz. na kratko 2.5, ne morem verjet da ne znate uporabljat iskalnikov (ja vsak iskalnik ima svoja pravila....), priznam , da jih je mal zaj...an najdt ampak se jih najde , my siemens oz. ogledalo siemensove strani, se pravi so in delajo kot šus v XP pa tud ta novi za 98 in ME so kul......MAL SE POTRUDITE !!!!!

Girzli,ne govori neumosti, zamisli se kakšen odgovor pa naj bi to bil nekega profesionalnega podjetja kot je Siemens, da ne bo gonilnikov za XP (čeprav so ŽE kar nekaj časa !!!!!!!!!!!!!!!), kot drugo so pa tudi dolžni izdelati delujoče gonilnike za vsak oprecijski sistem in te objavljati oz. morajo biti dosegljivi po zadnji izdelavi določenega izdelka vsaj še 6 let..itd !!!!!!!! Pa ne sedaj mešat izboljševanje gonilnikov kot npr. NVIDIA za 3Dfx, njim to ni potrebno čeprav so obljubili izboljševanje driverjev za VOODOO-je, zato ker delujoči že obstajajo in se vedno lahko izgovorijo na to......

To me tako razjezi, dej naredi COPY PASTE odgovora ki so ti ga poslali , dam jurja da ga vidim !!!!!
lp Primož

Zgodovina sprememb…

KuhaR ::

Se že dva tedna dajem na zobe in ne najdem XP gonilnikov 2.5, samo 2.2. Daj prosim link ali povej kako jih najdeš.

Crimson_Shadow ::

Hej, a tukaj govorite o notranjem vmesniku ali je to zunanji ISDN vmesnik? So, mogoče, gonilniki isti ali ima zunanji vmesnik drugačne? Sam sem nekje staknil ravno ta, I-Surf USB vmesnik in me zanima ali ima tudi zunanji iste težave z gonilniki? Sam ga nima za kaj imeti, (ker imam ADSL), niti malo pa me ne mika prodajati stvari s katero so lahko samo težave in to zaradi glupih gonilnikov. Sploh pa se mi zdi svinjarija, da XP nima gonilnikov za napravo, ki naj bi delovala takoj (in brez težav), ko jo vklopiš na USB ;((.

Zgodovina sprememb…

pchelpsi ::

tudi jaz imam problem z 2 modemoma in sicer od kar sem updejtal windowse, mi stvar ne funkcionira.

1. Imam modem I-SURF USB 2.0, potreboval pa bi najnovejše gonilnike, pa jih ne najdem. Menda naj bi obstajali 2.1 verzija, menda celo 2.2 in celo 2.5 Ce jih kdo ima ali pa ima link, naj mi prosim sporoči. Modem je enostavno poinštaliran, ne javlja nobenih napak, samo enostavno pravi, da ni komunikacije z centralo oz. javi neko napako na liniji.

2. Imam tudi USB modem Eicom DIVA 810 z original gonilniki, a mi tudi ti driverji po updejtanju ne delujejo, modem pa se obnaša približno enako kot zgoraj omenjeni modem.

Prosim za kakršnokoli pomoč.


PassTrough.... ti pa, k se tolk hvalš, rajš pomagej in postej en link do teh gonilnikov ane.


hvala in Lp,
Dejan


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Siemens I-surf USB ISDN modem problem...

Oddelek: Strojna oprema
141482 (1268) amigo_no1
»

XP in I-surf USB

Oddelek: Pomoč in nasveti
71137 (1035) sinicka
»

I-SURF ISDN & WIN XP - Končno

Oddelek: Strojna oprema
61205 (1051) grizli123
»

Nov BIOS za I-surf

Oddelek: Strojna oprema
131020 (808) JohnyB
»

XP in ISDN modem I-Surf

Oddelek: Strojna oprema
131814 (1542) JohnyB

Več podobnih tem