Forum » Loža » Quod me nutrit me destruit
Quod me nutrit me destruit
|CyGNUS-x ::
Ne jamraj.
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
Keyser Soze ::
Kaj ga serješ. Bež stran od računalnika, pa ven na prosto! Jih je na ulici toliko, da jo boš kmalu pozabil.
Caligula ::
Ma men ste vsi, ki v mladih letih furate tako dolgotrajne zveze runkjeni.
To se gres pol, ko si ze malo bolj oblikovana osebnost ne pa prezgodaj.
Zguba casa prej.
8 let? Kaj je to se high school weetheart? To more ze na zacetku faksa razpast...
To se gres pol, ko si ze malo bolj oblikovana osebnost ne pa prezgodaj.
Zguba casa prej.
8 let? Kaj je to se high school weetheart? To more ze na zacetku faksa razpast...
Tear_DR0P ::
po razvezi ti svetujem celibat in odpovedovanje opojnim substancam, za vsako leto 14 dni - to bo v tekočem primeru približno 3 mesece - po pretečenem času se lahko užitkom odpoveduješ še poljubno dolgo - po prekinitvi odpovedovanja pa pride totalen razvrat - ena na tem vrtiljaku te bo že ustavla in tista bo kr taprava za naslednjo zvezo
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
TylerDurden ::
ok 10x
No zadeva je takoa, da je bilo 7 lete vse ql (pogovarjala sva se že o otrocih, odkar študirava živiva skupaj itd...), potem je punci umrl oče, nakar se je začela spreminjati, nikoli se ni dobro odcepila od staršev in sedaj je v njeni ženski glavi nastala ideja, da bo mami nadomestila očeta. Začela je delati vse kar je prej delal njen oče skupaj z mamo (šli sta na morje, 10 x na dan telefon,vsak vikend k vinogradu itd...) In ker mi je bila zadeva po nekaj mesecih že butasta sem seveda imel objektivne pripombe ... zaradi katerih sem izpadel kot neobčutljiv prasec, ki hoče razbiti vez med njo in mamo.
Sicer delno razumem zakaj je konec, ampoak sem včeraj skočil še na kavico s puncino najboljšo prijateljico (no sej tudi moja najboljša kolegica ženskega rodu), katera mi je še enkrat povedala stvari, ki mi jih je sicer že punca, ampak je nisem poslušal ker sem imel v glavi svoj film. Skratka sam sem si zlomil srce do konca in glej ga zlomka, sedaj se počutim precej bolje. Upanje umre zadnje, a ko imaš opravka s trmasto žensko, ki hoče svetu dokazati, da vse zmore sama si ga najebal do konca.
Sem najprej hotel past v razvrat, pa vidim, da bo treba res cigarete pa alko pri miru pustit par mesecev. Samo nekako moram zbarti koncentracijo za učenje nazaj.
No zadeva je takoa, da je bilo 7 lete vse ql (pogovarjala sva se že o otrocih, odkar študirava živiva skupaj itd...), potem je punci umrl oče, nakar se je začela spreminjati, nikoli se ni dobro odcepila od staršev in sedaj je v njeni ženski glavi nastala ideja, da bo mami nadomestila očeta. Začela je delati vse kar je prej delal njen oče skupaj z mamo (šli sta na morje, 10 x na dan telefon,vsak vikend k vinogradu itd...) In ker mi je bila zadeva po nekaj mesecih že butasta sem seveda imel objektivne pripombe ... zaradi katerih sem izpadel kot neobčutljiv prasec, ki hoče razbiti vez med njo in mamo.
Sicer delno razumem zakaj je konec, ampoak sem včeraj skočil še na kavico s puncino najboljšo prijateljico (no sej tudi moja najboljša kolegica ženskega rodu), katera mi je še enkrat povedala stvari, ki mi jih je sicer že punca, ampak je nisem poslušal ker sem imel v glavi svoj film. Skratka sam sem si zlomil srce do konca in glej ga zlomka, sedaj se počutim precej bolje. Upanje umre zadnje, a ko imaš opravka s trmasto žensko, ki hoče svetu dokazati, da vse zmore sama si ga najebal do konca.
Sem najprej hotel past v razvrat, pa vidim, da bo treba res cigarete pa alko pri miru pustit par mesecev. Samo nekako moram zbarti koncentracijo za učenje nazaj.
Let\'s make some soap ...
d0rK ::
Pa taki razvezi bi clovk mislu da bi ze kr ubupu nad zenskami...Pol pride tvoj podpis v igro:
But who's going to pick it up?
Let's make some soap ...
But who's going to pick it up?
Matek ::
d0rK, tu pa pride v igro tvoj nick
Če pogledaš nick avtorja teme in njegov podpis, se ti bo mogoče posvetilo. Ako si vsaj malenkost filmsko razgledan .
Če pogledaš nick avtorja teme in njegov podpis, se ti bo mogoče posvetilo. Ako si vsaj malenkost filmsko razgledan .
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Kaj naj grem koga prefukat da se bom boljš počutil al kaj si hotel povedat. Boli pa boli fantje. Nobenemu ne privoščim.
Option B je pa:
A man disillusioned by what his life has become encounters an exciting stranger who introduces him to a new way of life.
... hmmmmm
A man disillusioned by what his life has become encounters an exciting stranger who introduces him to a new way of life.
... hmmmmm
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moski "problemi" z zenskami :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Problemi človeštva | 24139 (14891) | Tear_DR0P |
» | Prevaran (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 16808 (10246) | Nejc Pintar |