Forum » Omrežja in internet » šeranje preko ruterja?
šeranje preko ruterja?
NemecRok ::
zdravo!
Danes sem nabaviv rutar linksys z možnostjo priklopa 4kompov preko kabla ter brezžično povezavo! Internet sem brez večjih problemov kar hitro nastaviv,tako da mi sedaj deluje internet tako na PC-ju kot tudi na prenosniku(brezžični)....
....sedaj pa me zanima še tudi to ali se mogoče preko ruterja da šerati podatke iz enga kompa na tadruzga ali je to neizvedljivo??...prej preko mrežne(preko cross over kabla) vem da sem lahko!
v primeru,da je šerjanje izvedljivo vas bi prosu, če bi mi nekdo povedal kaj moram nastaviti, da bo šeranje izvedljivo
Že v naprej se vam najlepše zahvaljujem!
LP
Švaba
Danes sem nabaviv rutar linksys z možnostjo priklopa 4kompov preko kabla ter brezžično povezavo! Internet sem brez večjih problemov kar hitro nastaviv,tako da mi sedaj deluje internet tako na PC-ju kot tudi na prenosniku(brezžični)....
....sedaj pa me zanima še tudi to ali se mogoče preko ruterja da šerati podatke iz enga kompa na tadruzga ali je to neizvedljivo??...prej preko mrežne(preko cross over kabla) vem da sem lahko!
v primeru,da je šerjanje izvedljivo vas bi prosu, če bi mi nekdo povedal kaj moram nastaviti, da bo šeranje izvedljivo
Že v naprej se vam najlepše zahvaljujem!
LP
Švaba
Toshiba Satellite Pro A300-1NT
Microsoft ::
Vse skupaj je isto, kot prej. Glej le, da ko bos nastavljal dostopnost do porta 445, da bo to samo lokalno omrezje.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569451 (6280) | c23po |
» | Razdelitev UTP kabla (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 25412 (10374) | Daniel |
» | Brezžični prenos slike iz PCja na TVOddelek: Omrežja in internet | 2253 (1967) | polpo |
» | Težave, brezžična povezavaOddelek: Omrežja in internet | 902 (696) | JK007 |
» | Brezžično omrežjeOddelek: Kaj kupiti | 1318 (1224) | boom-bar |