Forum » Loža » Nujno rabim nekaj podatkov o vesoljski postaji mir!!
Nujno rabim nekaj podatkov o vesoljski postaji mir!!
--Switch-- ::
Začela se je šola in z njo tudi govorne vaje in kot ponavadi sem se obrnil na vas ki imate sigurno več pojma kot jst v zvezi z vesoljsko postajo MIR.Izbral sem si to temo ker se mi zdi zanimiva in se o njej da tudi dosti poiskat.Ampak gremo raje k bistvu rabil bi nekaj podatkov o vesoljski postaji(kr razpišite se):
-Koliko ljudi je bilo gor(iz katerih držav).Kdo je preživel največ časa gor...
-Težave ki so jih rusi imeli(ni jih bilo malo zato mi povejte tiste ki so bile najbolj hude)...
-Zakaj so se odločili da jo bodo "pospravili" iz vesolja(sej neki vem samo mi vseeno povejte)...
-Kakšen je bil njen pomen pri osvajanju vesolja(zakaj so jo potrebovali,je bila ključnega pomena pri kakšni vesoljski misiji??...)
No to bi bilo vse če veste kej več mi kar povejte , prosim vas še enkrat, pomagajte mi res je nujno(jutri moram že poročat).
Please HELP!
Thnx!!
-Koliko ljudi je bilo gor(iz katerih držav).Kdo je preživel največ časa gor...
-Težave ki so jih rusi imeli(ni jih bilo malo zato mi povejte tiste ki so bile najbolj hude)...
-Zakaj so se odločili da jo bodo "pospravili" iz vesolja(sej neki vem samo mi vseeno povejte)...
-Kakšen je bil njen pomen pri osvajanju vesolja(zakaj so jo potrebovali,je bila ključnega pomena pri kakšni vesoljski misiji??...)
No to bi bilo vse če veste kej več mi kar povejte , prosim vas še enkrat, pomagajte mi res je nujno(jutri moram že poročat).
Please HELP!
Thnx!!
TESKAn ::
Dol so jo spravl zato, k ji je potekel rok trajanja že pred mnogo leti...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Kaboom ::
http://www.cosmicimages.com/Mir/index.h...
tukaj boš najdel kaj (prva stran ki sem jo najdel z google). predvidevam da razumeš angleško
tukaj boš najdel kaj (prva stran ki sem jo najdel z google). predvidevam da razumeš angleško
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AstronomijaOddelek: Loža | 3489 (1882) | Miha_T |
» | Cygnus drugo komercialno oskrbovalno plovilo za ISSOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11464 (9541) | Poldi112 |
» | Kitajska načrtuje gradnjo lastne vesoljske postajeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6039 (4611) | Mr Hilter |
» | Hubble bo le dobil prepotrebno obnovoOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5360 (3969) | darkolord |
» | Shuttli komaj v zraku, že spet na tleh (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 15301 (11869) | beerhunter |